• Kolejna społka Autor: ~Gallileo [95.49.139.*]
    Kolejna spółka z podobnym scenariuszem: PAMAPOL
    Główny akcjonariusz mający około 70% oglasza w maju wezwanie. Na poczatku po 1,00zł (1/3 wartosci ksiegowej), ostatecznie podniesli na 1,20. Tam wielu odpowiedziało (w tym OFE Nationale Nederlandem mające od 2015 roku 6%) ale różnica miedzy Wikaną a Pamapolem jest na szczescie taka ze tam kurs od trzech lat byl stosunkowo stabilny (między 1,00-1,50zł) wiec czesc ludzi cena zadawalala. U nas odzew bylby niewielki. Obecnie po wezwaniu mają ponad 80%. 1sierpnia na Walnym będą głosować wycofanie z giełdy. Akcjonariusze juz się organizują.

Sierpien, wrzesien, pazdziernik to jest ten czas, gdzie wiele się może wyjasnic na Wikanie.
    5% to jest nasz cel, to otwiera nam wiele możliwości, jak na przykład możliwość powołania bieglego rewidenta (na koszt spolki) ktory w przypadku planów wycofania z gieldy bedzie mogl oszacowac godziwą wartosc akcji. Trudno powiedziec czy nas czeka podobna batalia (mam nadzieję, że nie), ale lepiej dmuchac na zimne. Pamietajcie o tym
  • Re: Kolejna społka Autor: ~wujek [37.248.157.*]
    Stek bzdur ,kiedy grasz w pokera to pokazujesz przeciwnikowi karty ?
  • Re: Kolejna społka Autor: ~wujek [31.0.122.*]
    Ciekawostka wczoraj panG chwalił się ,że nabył 1500 akcji ,czy wystawił je do spisu po 100 nie i tak wygląda wiarygodność!!!!!!!
  • Re: Kolejna społka Autor: ~Gallileo [77.252.115.*]
    Ciekawostka...
    Dzień wcześniej napisałem:
    "- Mam 749 sztuk, które wpadły mi w tym tygodniu jeszcze niewystawionych"
    Wczoraj dokupiłem 1500 i od razu wystawiłem wszystko. Wisi wszystkie 2249 sztuk na samym końcu
    Tak wygląda wiarygodość wujka, który dużo krzyczy, mało wie, a jeszcze mnie rozumie
    Po prostu sprawdzam jeżeli to prawda to przepraszam !!!!!!!
    a dziękuję, miło z Twojej strony, w sumie nie spodziewałem się, że będzie Cię stać na słowo przepraszam, doceniam
    przy okazji przypominam... dzisiaj o 18 podsumowuje wszystkie wystawione zlecenia
  • Re: Kolejna społka Autor: ~pedro [94.254.234.*]
    Moja rekomendacja na dzis dla betonowego. KUPUJ!!!!!
  • Re: Kolejna społka Autor: bankier55 [77.65.88.*]
    Popatrz sobie na wykres swig80. Możesz też policzyć długość tej bessy i porównać do poprzednich.
    A później poszukaj jakiejś fajnej spółki, która jeszcze nie wzrosła i zainwestuj w nią. Polecam Groclin.;) szykuje się do lotu.;)
    A nas zostaw może w spokoju, ok? Spokojności życzę
  • Re: Kolejna społka Autor: ~pedro [94.254.233.*]
    Bankier 55 napisales w bardzo grzeczny sposob. Podoba mi sie i rozwaze Twoja prosbe. Pozdrawiam
  • Re: Kolejna społka Autor: ~Gallileo [188.146.35.*]
    Bankier, tak dawno Cię tu nie było że totalnie o Tobie zapomniałem, nie mam do Ciebie żadnego kontaktu, byłbyś zainteresowany gdyby zawiązywało się porozumienie?
    Panie G przestań pan ,już się ośmieszać miłego wieczoru
  • Re: Kolejna społka Autor: ~Gallileo [188.146.164.*]
    Przypominam, ze dzis rano to ty sie totalnie osmieszyles w sasiednim watku. Przeprosiłeś, ale jak nadal chcesz uprawiać swoje zaczepki to wsadź sobie swoje przeprosiny gdzies
  • Re: Kolejna społka Autor: ~wujek [37.248.158.*]
    Prawda boli
  • Re: Kolejna społka Autor: ~Gallileo [188.146.100.*]
    Kolejna spółka: WISTIL
    Głowni akcjonariusze zawiązali ze sobą porozumienie w wyniku którego przekroczyli 90%.
    Przy wartości księgowej około 130 zł w lipcu wykupili ich przymusowo po 53 złote z groszami.
    My mamy jeszcze czas i mozemy temu zapobiec. Nie dajmy ciała

[x]
WIKANA 0,00% 7,25 2026-03-25 15:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.