Szkoda ze DT zatrzymuje kurs kretyni kupują 1000 akcji i zaraz kilka groszy wyżej kładą te same akcje, wiem ze niby 1000 nie dużo ale kilka razy tak zrobią i przy tak niskim wol to potrafi zatrzymać chęci do wzrostu
Dzisiejsza sesja jest potwierdzeniem nadchodzacych wzrostów. Po drodze ( moze) bedzie jeszcze korekta ok 10 %, ale mimo to ci co zakupili akcje podjęli najlepszą decyzję iwestycyjną w tym roku. Wiadomo ryzyko jest przecież to NC, ale mniejsze dużo mniejsze niż Jeżeli chodziło by o stary profil działalności Graphic.
Czekam czekam. Nie pali mi się. Przy 9 zł kapitalizacja jest też nie za duża :) tak więc czekam sobie, aż będzie info o oddaniu pierwszych inwestycji, wtedy zobaczymy czy coś się ruszy
Jest tu jeszcze ktoś? Co z tą firmą się dzieje? Patrząc przez pryzmat kursu to niewiele. Na stronie pojawiły się nowe inwestycje i twarze na pokładzie. Niestety spółka o niczym nie informuje i trudno stwierdzić czy to tylko wydmuszka, czy naprawdę intensywnie się rozwijają. Ktoś, coś?
Niestety mój stan wiedzy na temat rozwoju spółki również pozostawia wiele do życzenia. Pytanie czy w ogóle pokażą jakieś zyski i jak finalizują się kwestie sprzedaży lokali z rozpoczętych inwestycji