No właśnie ..czy jest az tak zle ?, prezes milczy , serio nie jest to fair wobec akcjonariuszy ...przynajmniej powinna byc jakaś informacja odnoście postępu prac nad urządzeniem i umowami ..
No cóż, pozostaje czekanie :)
konwersja jest wiec ma to w dolnej czesci plecow:).kiedys myslalem ze to spolka (prezes) z innej połki..ale nc to specyficzy poziom porozumiewania i traktowania akcjonariuszy..
Mi się wydaje że gdy nie zakończą konwersji to się nic nie dowiemy wygląda to tak jakby wszystko zostało wstrzymane przez tą procedurę zobaczymy najwyżej później będziemy się martwić
A co ma konwersja do pozostałych rzeczy ..zwykła dziecinada i nic więcej, brak słów , ..a szkoda, bo produkt ciekawy i na te czasy , tylko wykonawcy do d ..:)
Dnia 2018-07-27 o godz. 08:57 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-27 o godz. 08:43 ~mysz napisał(a): > > gdzie jest bolek???!..z mieszkiem? > > jestem myszowaty -piskaczu:)))
Czyli, dzisiaj, według pracownika_termo i termo, (który to wie od pracownika_termo), możemy się spodziewać info o pokazach we Włoszech, współpracy z microsystemfuel oraz przeniesieniu zakładu z Kwidzyna do Warszawy ? Ale super, nie mogę się już doczekać. Będzie dzida !!! A był taki film: Złoto dla naiwnych...
A podobno, któryś z forumowiczów dzwonił do ABB i dowiedział się, że nie mogą mu nic powiedzieć, bo są objęci klauzulą poufności. Ale nie zaprzeczyli, że spotkanie się odbyło...
Dnia 2018-07-27 o godz. 16:17 ~Paweł napisał(a): > Raczej po konwersji tak sądzę a patrząc na to co teraz się dzieje to ktoś kupuje i kumuluje papier po 30 gr pewnie psychopata co chce stracić
nikt nie kumuluje Pawle naiwniaki sie ubieraja przy 50gr tez tak kumulowal dlugo a potem zjazd na 26gr:)))
Dnia 2018-07-27 o godz. 16:28 ~Paweł napisał(a): > Boluś mam takie pytanie do ciebie na co dzień to piszesz jako emeryt z komputera domowego czy może tablet??