Witam wszystkich, wszedlem malym pakietem, przekonalo mnie kilka rzeczy, grupa na steam dobija do 11k, w przyszlym tyg. najprawdopodobniej rozpocznie sie kampania promujaca gre, wysoka pozycja w kategorii "najlepsze z listy zyczen" w tej chwili juz druga strona: https://store.steampowered.com//search/?filter=popularwishlist&page=2&os=win
Licze na wysoka jakosc gry, co pozwoliloby uzyskac stabilna sprzedaz
Widzę że zaczyna się gra pod premierę, stary akcjonariat PLW powoli w komplecie, też jestem małym pakietem bo nie ukrywam że mam wiele oba ale co mi, zaryzykuję, dziś widać po arkuszu że zaczyna się zabawa.
A mnie dziwi, że tak późno ekipa z PLW tu zawitała :D
Ja tam zaryzykowałem i pierwszy pakiet CFG nabyłem w ciemno, w dniu debiutu po dokładnie 20,20 zł. Ostatnio cały gamedev ruszył i już sam nie wiem w co inwestować (ciężkie wybory - co bardziej urośnie), ale dziś po mocnym wzroście postanowiłem skrócić pozycje ULG o połowę i wzmocnić CFG, które jest o 2 tygodnie bliżej premiery.
Zdaje się, że tutaj w nadchodzących dniach będzie więcej paliwa do wzrostów, ale jak będzie w rzeczywistości to się okaże. Pozdrawiam, nowych (starych) na pokładzie.
Ale niektórzy dziś weszli i dziś się uaktywnili na forum. Oczywiście to nie jest zasada, ale bywa i tak.
Ja też tu chyba wcześniej nie pisałem, a jestem od początku - jak Ty kolego.
Pozdr.
Jeżeli papier jest w rękach LT a fundusze będą minimum do nowego projektu plus PhantomD będzie sprzedawał sie na przyzwoitym poziomie na trzech platformach to nie ma się co martwić.
Obroty - PLW na początku 2017 do połowy roku obroty były mniejsze niż tutaj tak więc nie jest to żaden problem. Ktoś realizuje zyski, ktoś inny kupuje. Środa początek sierpnia czyli 14 dni do premiery i prawdopodobny oczekiwany start k.market.