Dnia 2018-07-26 o godz. 09:42 ~LEO napisał(a): > do bolka ....nie wiesz jak postepuja prace w firmie ,to i nie pisz naganiaczu na spadki ze firma idzie na dno bo jestes zalosny .....
naganiacze to wy jestescie juz nikt sie nie da nabrac na te pseudo infa o konwersji co widac po kursie spolki
Dnia 2018-07-26 o godz. 09:57 ~Termo napisał(a): > Bolek żałosny jesteś, co ty tu szukasz nie ma innych spółek czy co?
zalosny to ty jestes Term jak to pisales ze ostatnie akcje po 1zl przypomnij sobie a dzis kurs 32gr i idzie na nowe dna ostrzegalem i dalej tu bede ostrzegal ludzi przed takimi naganiaczami jak wy
Czy ktos mi tu powie o co ma byc tu ktos zazdrosny chyba ze teraz mozna kupic taniej .Tak wyglada ze ty jestes zazdrosny ale nie przejmuj sie jak zrobia dodruk to sobie odbierz
Co zbiorą z rynku od razu wymieniają na GNV. Zauważyłem analogię pomiędzy zleceniami w ostatanich transakcjach a konwersją. Wygląda na to, że powoli zbierają w tych cenach, ale to może nic nie znaczyć mimo wszystko.
"Co zbiorą z rynku od razu wymieniają na GNV. Zauważyłem analogię pomiędzy zleceniami w ostatanich transakcjach a konwersją. Wygląda na to, że powoli zbierają w tych cenach, ale to może nic nie znaczyć mimo wszystko."
Źle kombinujesz. U notariusza umowa o konwersji podpisana była ponad miesiac temu. Teraz jest fizyczne przeniesienie akcji na rachunek GNV. Niska cena sprzyja przeniesieniu ze wzgledu na prowizje. Kazdy z nas bioracy udział w tym procederze zabezpieczył deklarowana ilosc akcji. Sadze ze po zakończeniu przeniesienia i odblokowania notowań bedzie sie działo
Mamy środek upalnego lata, a tu zima w najlepsze. Kiedyś znowu zrobi się tu gorąco (dwuznaczność!), a na razie pozostaje czekać na informacje w półrocznym raporcie.