Ciekawe po co im ten kredyt skoro tyle spółka zarabia. I nawet ta kara miała nie wpłynąć na płynność finansową spółki. Dywidendy płacą a bawią się w kredyty.
Kredyt to NIC DOBREGO !!! A jeszcze nz biezaczke to juź NIE KUMAM !!! Powtarzam TEN ZARZĄD JEST DO BANI !!! SPECJALIZUJE SIE W ROBIENIU DŁUGÓW !! 28 baniek + 15 pozyczka = 43 + %
Liczby nie kłamią i kurs jest dlatego w dlugim okresie spadkowym ! czysta klasyka ! Ale Leśny dorabia fabule pod wlasny scenariusz ! Obecnie NIE ma siły ktora by zatrzymała spadek kursu !!!
Ja i tak zostałem "nawrócony" bo byłem pewny że sprawa zamknięta ze skarbówką. Problem tylko taki że ile odwołan w skarbówce i ile etapów w sądzie przed Ferro?
Emperia chyba 2 lata wyjaśniała sprawę. Niech mnie ktoś poprawi.
Najlepiej jednak przyjąć, że ta kasa jest na straty. Jeśli im się uda z odwołaniami, to będzie duży bonus. Najważniejsze, że odsetki nie lecą i sprawa nie wisi w powietrzu.
Ciekawsze, jak spółka radzi sobie obecnie i czy dużo zarabia.
Wątpię żeby kolega miał takowe informacje. Dostęp do konsensusów PAP kosztuje około 1000 zł miesięcznie. Więc zabawa tylko dla dużych inwestorów a nie drobnicy.