No ładnie się dzieje na krezusie hahaha to od początku przypominał jakiś wałek mam nadzieję że knf zrobi z nimi porządek... Ciekawe jak nasi spekulanci pewnie zaraz napiszą że to dobra inwestycja a oni zarobieni a może sami działali na zlecenie aby naciągnąć ludzi na tego śmiecia aby od kupowali akcje zarządu ciekawe co z tego wyjdzie
Komisja Nadzoru Finansowego skierowała do Giełdy Papierów Wartościowych żądanie zawieszenia obrotu akcjami Krezusa z powodu okoliczności wskazujących na możliwość dokonywania obrotu z naruszeniem interesów inwestorów - poinformowała KNF na stronie internetowej.
Wiśnięty mam nadzieję że na amen . Myślałem że polska piaskownica inna od amerykańskiej , pole minowe nieco inne ale łopatką tak samo można walnąć w zapalnik tu i tam . Podawali fałszywe infa . Pierwszy alarm miałem jak podali dane osobowe członków zarządu w cały świat a teraz w sobotę nabrałem pewności że to przekręt . Przed południem wywaliłem wszystko . W Stanach taka dezinformacja jest karalna , zobaczymy jak w Polsce .
Mieszko, jeżeli wywaliłeś to bardzo się ciesze, najnormalniej w świecie jest mi żal tych wszystkich ubranych w kryzysa po 5, 4, 3 zł. Zastanów się jeszcze nad qumakiem, strasznie tam śmierdzi tym evonikiem, pożyczkami po sprzedaży akcji, dodrukiem nowych. Nikomu nie życzę żeby został inwestorem długohakowym... tffu, długoterminowym jak ja na T2P. Pozdrawiam serdecznie.
Hej MARK , zapomnij o Qumaku , ja zapomniałem . Z dwóch biednych bogatego nie zrobisz . Aby Qumak zapłacił fakturę T Mobile musiał pożyczyć pieniądze od Euvić a ten z kolei nakazał swoim prezesom by sprzedali akcje Qumaka by te pieniądze mieć . W Stanach taką sytuację nazywa się " żmija gryzie się w ogon". Jak takie coś zobaczysz szybko uciekaj . Teraz z klei CBA robi dochodzeniówkę w sprawie kontraktu pomiędzy Qumak a polskie święcone wody czy coś takiego . Zapomnij .