• "ciekawe" - kompromitacja "eksperta" gamedev Autor: ~Friend [217.110.99.*]
    jeden z głównych naganiaczy spadkowych na CFG zaliczył dziś ostrą wtopę na Farm51 - tam od wielu dni chłopiec nagania na wzrosty, a dzisiaj jego spółka od szczytu poleciała już ok 35% i właśnie grane są dolne widły...

panie "Ciekawe" IP [130.185.237.*] myślę że kilka osób które namówiłeś do zakupów może się wkurzyć, tylko gdzie z tym pójdą? do KNF? do Ziobry? :D
  • Re: "ciekawe" - kompromitacja "eksperta" gamedev Autor: ~ciekawe [130.185.237.*]
    Dnia 2018-07-24 o godz. 15:55 ~Friend napisał(a):
    > jeden z głównych naganiaczy spadkowych na CFG zaliczył dziś ostrą wtopę na Farm51 - tam od wielu dni chłopiec nagania na wzrosty, a dzisiaj jego spółka od szczytu poleciała już ok 35% i właśnie grane są dolne widły...
    >
    > panie "Ciekawe" IP [130.185.237.*] myślę że kilka osób które namówiłeś do zakupów może się wkurzyć, tylko gdzie z tym pójdą? do KNF? do Ziobry? :D

NIe od wielu dni tylko miesięcy --dokładnie od pozcatku marca.

I nie spało 35% tylko ja widze -5% jesli chodzi o cenę otwarcia.

Poza tym w 1 dzien pzreszło na farmie 20 MLN PLn tutaj bedzieci musieli taki obroty jak dzisiejsze to pzrez 150 sesji krecic żeby te 20 mln w keszu pzreszło.

Sa obroty jest zabwa duża kasa tam sie kreci w pzreciwieństwie do CFG. F51 bije na TWARZ niejedna spółke z MWIG40 jesli chodzi o zaangazowaną kaśe na obrotach.

HEHEHHEHE.
  • Re: "ciekawe" - kompromitacja "eksperta" gamedev Autor: ~KBKS [94.254.229.*]
    Zaiste, „hehehe” zostało.
  • Re: "ciekawe" - kompromitacja "eksperta" gamedev Autor: ~orzel74 [31.0.126.*]
    Jeżeli podejmują decyzje na podstawie wpisów z forum to ani do ZIOBRO i NIE DONKNF. Proponyje stanaç w kolejce po rozum gdzie by to nie było.
  • Re: "ciekawe" - kompromitacja "eksperta" gamedev Autor: ~grunge [79.98.147.*]
    dobra ale zanim zaczniesz wylewać pomyje to poczekaj ze dwie sesje chociaż bo jeszcze nie wiadomo co się stanie
[x]
CFG 0,00% 1,54 2026-06-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.