Info o dotacji to mały pryszcz. Dziwne, że nikt nie zauważył ,że przyjeta została ustawa Polskie Domy Drewniane. Nawet, jeżeli ta firma nie uszczknie nic z tego tortu to zwolnione miejsce na rynku na pozwoli na zwiekszenie przychodów.
Rzeczywiście kiepsko to wygląda.
Od kilku dni cały czas ktoś wali w lewo rownymi pakietami.
Na zamknięciu mamy dziś najniższy poziom od wielu miesięcy.
Jedynym "plusem" że wolumen nie jest jakiś pokaźny.
Co o tym wszystkim sądzicie, jakieś przypuszczenia?
Nie wala wlasciciele, bo wszystkie akcje ktore sa w obrocie wywalili. Nie wali zaden fundusz bo poza Sniperem nie ma ujawnionych. Na moje ktos z malych stracil cierpliwosc i wali w rynek dopoty, dopoki sie nie wypsztryka. Poszla moze mala kula sniezna. Ja juz cos dobralem i mam zamiar ponownie w polowie miesiaca, bo ostatnio dobieralem Unimot na spadkach. W obu inwestycjach jestem stratny i zmuszony do usredniania w dol, ale poki co mnie to nie martwi.
Choć po prawej tez ostatnio pozapychano , to jednak dobrze , że sprzedający oddali na dużych minusach .Musiało zaboleć .Osobiście nie widzę żadnych powodów do takich posunięć - spółka bardzo dobrze rozwija sie ,podaje bardzo dobre wyniki,posiada duży portfel zamówień itp.Uważam , iż to świetna okazja do uzupełnienia portfela , bo moim zdaniem spółka głównie oberwała ostatnio ogólnymi spadkami na całym szerokim rynku .