• ustawa Autor: ~ojro [193.106.192.*]
    Info o dotacji to mały pryszcz. Dziwne, że nikt nie zauważył ,że przyjeta została ustawa Polskie Domy Drewniane. Nawet, jeżeli ta firma nie uszczknie nic z tego tortu to zwolnione miejsce na rynku na pozwoli na zwiekszenie przychodów.
  • Re: ustawa Autor: ~Ased [37.47.55.*]
    Mają szansę dogadać się z PDD i wtedy 10 zł za akcję nas czeka
  • Re: ustawa Autor: ~sas [188.146.44.*]
    10? Tak jak pisałem teraz blisko 3
  • Re: ustawa Autor: gerwazy- [77.255.216.*]
    chyba nie w tym roku. Nastroje sa raczej kiepskie, ale to dotyczy wiekszosci spolek na rynku. Czas obietnic juz byl, teraz czekamy na wyniki.
  • Re: ustawa Autor: ~sas [188.146.45.*]
    Chyba to pchła, a reszta bez zmian
  • Re: ustawa Autor: ~Ased [46.24.36.*]
    Wszyscy chyba już za burtą bo nikt nie pisze a kurs się załamał
  • Re: ustawa Autor: ~Olo [37.47.18.*]
    Rzeczywiście kiepsko to wygląda.
    Od kilku dni cały czas ktoś wali w lewo rownymi pakietami.
    Na zamknięciu mamy dziś najniższy poziom od wielu miesięcy.
    Jedynym "plusem" że wolumen nie jest jakiś pokaźny.
    Co o tym wszystkim sądzicie, jakieś przypuszczenia?
  • Re: ustawa Autor: gerwazy- [83.23.247.*]
    Nie wala wlasciciele, bo wszystkie akcje ktore sa w obrocie wywalili. Nie wali zaden fundusz bo poza Sniperem nie ma ujawnionych. Na moje ktos z malych stracil cierpliwosc i wali w rynek dopoty, dopoki sie nie wypsztryka. Poszla moze mala kula sniezna. Ja juz cos dobralem i mam zamiar ponownie w polowie miesiaca, bo ostatnio dobieralem Unimot na spadkach. W obu inwestycjach jestem stratny i zmuszony do usredniania w dol, ale poki co mnie to nie martwi.
  • spostrzeżenia Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Choć po prawej tez ostatnio pozapychano , to jednak dobrze , że sprzedający oddali na dużych minusach .Musiało zaboleć .Osobiście nie widzę żadnych powodów do takich posunięć - spółka bardzo dobrze rozwija sie ,podaje bardzo dobre wyniki,posiada duży portfel zamówień itp.Uważam , iż to świetna okazja do uzupełnienia portfela , bo moim zdaniem spółka głównie oberwała ostatnio ogólnymi spadkami na całym szerokim rynku .
  • Re: spostrzeżenia Autor: ~Ased [46.24.36.*]
    Wszystko już w przyszłym tygodniu będzie jasne
  • Re: spostrzeżenia Autor: ~Mrdi [83.7.216.*]
    Potrfel zamówien na 2019 jest marny. Nic nowego nie wchodzi
  • Re: spostrzeżenia Autor: ~Ased [46.24.36.*]
    To prawda że mało ostatnio znaczacych kontraktów ale prezio utrzymuje że mają tyle roboty ze taczki nie ma czasu załadować
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.