• JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~gosia1 [94.254.171.*]
    ,,tu się nic na 2018 nie zmieniło - nie kupować! dopóki te beztalencia siedzą za bidapensję w zarządzie -- to są niedorozwoje co najmniej o ile nie przestępcy"
    a teraz byś chciał po 5 zł
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~gosia1 [94.254.171.*]
    to napisał 11 stycznia tego roku:
    ,,kolejna wtopa będzie w tych wynikach bo oni latami nie potrafili nic sensownego pokazać , więc radzę chłodny okład na głowę i zapomnieć o badziewiu"
    Jesteś totalnie niewiarygodny !!

• Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~JohnDeer [86.63.111.*]
    Może uwzględnij czym nas karmiono latami? Działaniem na szkodę spółki nędzą w sprawozdaniach kłamstwem. W jakimś sensie teraz odkrywamy dlaczego to robili wzięli gigantycze pieniądze od akcjonariuszy a teraz chcą za bezcen odzyskać kontrolę by w dobrej cenie sprzedać biznes branżowemu - wiec kto jest niewiarygodny? Ja czy Szataniaki?
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~Anna [83.13.176.*]
    Posiadam 600 TYŚ. Jadę na WZA . Oczekuję propozycji od dobrego prawnika. Chciałam wystawić ale zablokowało.
    Kontakt e-mailowy anna.iwaniuch@wp.pl. POZDRAWIAM . Nie pisać bajek.
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~Zbych [31.183.196.*]
    Pani Aniu 600 tysięcy to bardzo dużo i byłoby bardzo ważne żeby pani je wystawiła bo to by zmobilizowało innych do wyjazdu na walne lub wystawianie upoważnień na innych akcjonariuszy .
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~Michał [31.11.130.*]
    Pani Aniu, dołączam się do prośby.
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~Anna [83.13.176.*]
    Wystawiałam ale powyżej 2 % nie będzie wystawione przez maklera. Musi być zgoda giełdy.
  • Re: JohnDeere pisał 8 stycznia Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2018-07-24 o godz. 10:24 ~Anna napisał(a):
    > Wystawiałam ale powyżej 2 % nie będzie wystawione przez maklera. Musi być zgoda giełdy.

proszę wystawić 100000 , sorry ale coś mi tu nie pasuje bo 2 % to 790 k więc po co ta sciema ? ja w kazdym razie będę na WZA a osoby które się nie wybierają niech rozważą udzielenie pełnomocnictwa innym

[x]
FOODHUB -2,27% 2,15 2026-05-27 10:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.