,,tu się nic na 2018 nie zmieniło - nie kupować! dopóki te beztalencia siedzą za bidapensję w zarządzie -- to są niedorozwoje co najmniej o ile nie przestępcy" a teraz byś chciał po 5 zł
to napisał 11 stycznia tego roku: ,,kolejna wtopa będzie w tych wynikach bo oni latami nie potrafili nic sensownego pokazać , więc radzę chłodny okład na głowę i zapomnieć o badziewiu" Jesteś totalnie niewiarygodny !!
Może uwzględnij czym nas karmiono latami? Działaniem na szkodę spółki nędzą w sprawozdaniach kłamstwem. W jakimś sensie teraz odkrywamy dlaczego to robili wzięli gigantycze pieniądze od akcjonariuszy a teraz chcą za bezcen odzyskać kontrolę by w dobrej cenie sprzedać biznes branżowemu - wiec kto jest niewiarygodny? Ja czy Szataniaki?
Posiadam 600 TYŚ. Jadę na WZA . Oczekuję propozycji od dobrego prawnika. Chciałam wystawić ale zablokowało. Kontakt e-mailowy anna.iwaniuch@wp.pl. POZDRAWIAM . Nie pisać bajek.
Pani Aniu 600 tysięcy to bardzo dużo i byłoby bardzo ważne żeby pani je wystawiła bo to by zmobilizowało innych do wyjazdu na walne lub wystawianie upoważnień na innych akcjonariuszy .
Dnia 2018-07-24 o godz. 10:24 ~Anna napisał(a): > Wystawiałam ale powyżej 2 % nie będzie wystawione przez maklera. Musi być zgoda giełdy.
proszę wystawić 100000 , sorry ale coś mi tu nie pasuje bo 2 % to 790 k więc po co ta sciema ? ja w kazdym razie będę na WZA a osoby które się nie wybierają niech rozważą udzielenie pełnomocnictwa innym