• kurs akcji Autor: ~xxx [89.229.0.*]
    Spolka skupila z GPW 150000 akcji po cenie 310 złotych,systematycznie tez skupuje codziennie w sesjach giełdy  podnad 300 akcji.Czyli wierza w swoja prace i firme Neuce.Kurs przy 250 ma linie wsparcia z lutego i marca,wiec powinien wyjść z trendu spadkowego,tym samym pobudzi tez dobre wyniki za polrocze 2018.
  • Re: kurs akcji Autor: ~Wojtek [77.254.152.*]
    Ja myślę że będzie odwrotnie, że to wyniki za 2Q pobudzą kurs :D Baza za 2Q jest bardzo niska bo 11,8 mln zł więc zakładając bardzo bezpieczne 20 mln to +70% r/r. a myślę że może być jeszcze więcej. C/Z spadnie i tak z niewygórowanego poziomu 11,9 a trzeba jeszcze pamiętać o umorzeniu akcji.
    Ale cieszę się że widzimy to samo. Wsparcie na poziomie 250 i że spodziewamy się odbicia. Pod to kupiłem.
  • Re: kurs akcji Autor: ~xxx [89.229.0.*]
    tak widać to w wynikach przychodach,zysku netto na akcje od od II kwartalu 2017,procentowo wszystkie kwartaly do góry i wyniki II kwartalu będzie 2018 będzie znacznie jeszcze lepszy,a gielda ma swoje prawa algorytmy linie i 250 złotych przy linii wsparcia mocne odbicie czy na dniach,czy w komunikacie spolki za II kwartal,a tym samym polrocze
  • Re: kurs akcji Autor: ~gerson [72.35.247.*]
    dzisiaj to 250 trochę naruszone, ale widać, że od razu pojawia się mocniejszy popyt... baza z ubiegłego roku jest niska, ale to każdy widzi, więc wcale bym się nie spodziewał mocnej reakcji na wyniki tylko powolne odbudowywanie kursu w kierunku 290
  • Re: kurs akcji Autor: ~xxx [89.229.55.*]
    Neuca S.A. codziennie systematycznie skupuje akcje,w celu umorzenia,czyli inwestycja w swoja spolke,zmniejszenie ilości akcji do  zysku.Tylko kiedy firmy umarzają swoje akcje,bo wtedy jest tego sens ?Kurs akcji pomalu podnosi się i czeka na pozytywne sygnaly,wyniki finansowe.Jak było na dniach w prywatnym Apatorze,Millenium,Forte.Z kolei energetyka z akcjonariatem skarbu państwa slabo PGE,Tauron,PGNiG i paliwa troszkie lepiej Lotos i Orlen.
[x]
NEUCA 0,60% 835,00 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.