• Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~Jubiler [89.68.35.*]
    Jw... pozdro
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~AuricG [94.254.144.*]
    Ja teraz czekam na p24
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: rf- [86.63.116.*]
    No trzeba przyznać - idealna ocena sytuacji. Wolf, Twoja skuteczność zasługuje na uznanie. Tym bardziej ciepło patrzymy teraz na arkusz P24... Tutaj z 10 mamy 14...i wielkie apetyty. Co dalej?
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~apis [77.255.198.*]
    TAAAA dzieki WOLF zwrociles mi uwage na qumak i sie nim zainteresowalem obrucilem 2 razy trzymasz ? jeszcze czy sprzedales wczoraj ???
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~łysy [94.254.225.*]
    ja całość quma wywalilem i robię przesiadkę.
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~rf- [86.63.67.*]
    na forum QMK tego nie ma co pisać, ale tutaj można. Zarobić można było, sam byłem - z perspektywy widzę, że za szybko wyszedłem i wróciłem tutaj.
    To co teraz odstawili to ewidentna manipulacja. Nawet jeśli przyczyną był spór QMK z T-Mobile...to info znali od dłuższego czasu, a opublikowali w nocy przed walnym. Celowa manipulacja. Dzisiaj kurs się broni i ludzie biorą to jako "tanie akcje" i nie mówię, że nie pójdzie do góry, ale ciekawe co będize się działo do 4 września. Tyle o QMK.

P24 się umacnia, ale nadal nie mamy ciągu :/ Tu potrzebaby zebrać po kilka pięter przez kilka dni by rynek dostrzegł ten papier. Mówi się o tym, że trzeba zniechęcić rynek by ogon nie przeszkadzał w wysokich lotach, ale to chyba nie ten scenariusz. Spółka jest zapomniana, jest tu dosłownie kilku-kilkunastu graczy, którzy mają mniejsze lub większe zaangażowanie i nikt nie czeka na nasze akcje. Boję się tylko, ze tutaj w ogóle nie ma na co czekać, a my łudzimy się, że to jeszcze kiedyś będzie coś warte. Raporty pokazują, że osiedlowy warzywniak lepiej sobie radzi, więc albo tu będzie jakaś petarda w akcjonariacie, albo po prostu będziemy szorować po dnie tak jak teraz... szkoda.
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~kolo [185.221.81.*]
    Ja sie tylko obawiam żeby te cwaniaki nie wyprowadziły reszty kasy z poprzedniej emisji bo wtedy nie bedą musieli zbyt wysoko pompowac kursu zeby upchnąć akcje i wyjść na swoje.
  • Re: Wolf gratuluję qumaka!! Autor: ~rf- [86.63.67.*]
    Prawie 19mln akcji ...ciekawe przy jakim poziomie ruch wystarczy by upłynnić np 1/3 tego pakietu, bo przecież wszystkiego nie oddadzą. Długo mnie tu nie było, nabrałem dystansu do tego co mogłoby się tu dziać. W samą spółkę kompletnie nie wierzę.
[x]
PRESENT24 0,83% 0,12 2026-05-13 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.