Proste, ze to ten od straszaka. Free float na tej spółce jest duuużo mniejszy niż oficjalny, wiem dobrze, że nie jestem jedynym podprogowcem ;) prawdopodbnie niebawem kolejne infa o przekroczonych prograch pójdą
@obserwator
będziesz łykał ode mnie po 3 zety jak na rasowego leszcza przystało
Szczerze to troche sie balem, ale mnie gosc wnerwia :D. Ale umówmy się, przy moich środkach ALS to tylko jedna z inwestycji i mogę se tu siedzieć nawet i trzy lata czekając na swoje poziomy cenowe, płakał nie będę. Na giełdzie pieniądze płyną tylko w jednym kierunku od niecierpliwych do cierpliwych.
Dnia 2018-07-23 o godz. 11:55 ~antyle_szcz napisał(a): > Szczerze to troche sie balem, ale mnie gosc wnerwia :D. Ale umówmy się, przy moich środkach ALS to tylko jedna z inwestycji i mogę se tu siedzieć nawet i trzy lata czekając na swoje poziomy cenowe, płakał nie będę. Na giełdzie pieniądze płyną tylko w jednym kierunku od niecierpliwych do cierpliwych.
Jak mogę coś łykać po 3zł jak ja tego nie chcę nawet po promocyjnej cenie 0.70gr?
Wytłumacz mi to bo nie rozumiem?
A z tego co widzę to słaby ten popyt kupna.
A cóż tu komentować, podam tylko dane które mówią same za siebie dla myślących. Kapitalizacja spółki na dzień dzisiejszy to niewiele ponad pięć milionów, natomiast wartość sprzedaży z umów eksportowych za ostatnie dwanaście miesięcy to siedemnaście milionów, a wartość sprzedaży za rok 2017 to trzydzieści siedem milionów. Tylko tyle i aż tyle.
Dnia 2018-07-23 o godz. 11:55 ~antyle_szcz napisał(a): > Szczerze to troche sie balem, ale mnie gosc wnerwia :D. Ale umówmy się, przy moich środkach ALS to tylko jedna z inwestycji i mogę se tu siedzieć nawet i trzy lata czekając na swoje poziomy cenowe, płakał nie będę. Na giełdzie pieniądze płyną tylko w jednym kierunku od niecierpliwych do cierpliwych.
dobry argument 3 lata moge poczekac:))chlopie ty niewiesz co bedzie za 1rok a ty piszesz o 3-latach moze nie byc gieldy moze byc przypadek ludzi moze byc koniec swiata itd:)))lubie takich ludzi co przewiduja co bedzie za 3-lata
Nie powiedziałem, że trzeba będzie czekać 3 lata. Powiedziałem tylko że dla mnie to nie problem przy środkach jakimi obracam. Osobiście uważam, że to kwestia kilku miesięcy. Wiem, ze możesz tego nie rozumieć będąc zmuszonym do skakania jak wesz na grzebieniu. Rozumiem cię, w końcu nie każdy może sobie pozwolić na taki komfort jaki ja mam. Ale wiesz jak to się skończy... Prędzej czy później twoje pieniądze wylądaują na moim koncie. Jak nie tu, to gdzieś indziej i nawet nie będziesz wiedział kiedy.
Dnia 2018-07-23 o godz. 16:30 ~antyle_szcz napisał(a): > @bolek > > Nie powiedziałem, że trzeba będzie czekać 3 lata. Powiedziałem tylko że dla mnie to nie problem przy środkach jakimi obracam. Osobiście uważam, że to kwestia kilku miesięcy. Wiem, ze możesz tego nie rozumieć będąc zmuszonym do skakania jak wesz na grzebieniu. Rozumiem cię, w końcu nie każdy może sobie pozwolić na taki komfort jaki ja mam. > Ale wiesz jak to się skończy... Prędzej czy później twoje pieniądze wylądaują na moim koncie. Jak nie tu, to gdzieś indziej i nawet nie będziesz wiedział kiedy. >
super lubie takich madrali co to klepia na forum bankiera i udaja grubasow na spolkach nc:)))no nic zycze ci milionow,moje pieniadze inwestuje na krotko nie na 3-lata i w odpowiednie spolki ostatnio grany krezus teraz quma,trakcja a ty sie kis w aleji powodzenia w pisaniu bzdur
Oh, nie denerwuj się tak, stres jest złym doradcą inwestycyjnym. Aleja jest moją jedyną spółką z NC, reszta kapitału zupełnie gdzie indziej nawet nie tylko na giełdzie, ale co ja tam będę tłumaczył. A tak z ciekawości, po co tutaj zaglądasz, skoro uważasz, ze tu sie nie da zarobić? Co to pisania bzdur, to sądzę, zę raczej ty kłamiesz, strzał za strzałem - to się zdarza za rzadko bym uwierzył w twoją historię. Akurat jestem bardzo dobrym matematykiem i znam się też na rachunku prawdopodobieństwa. Kłamiesz i tyle.
Dnia 2018-07-23 o godz. 16:56 ~antyle_szcz napisał(a): > @bolek > > Oh, nie denerwuj się tak, stres jest złym doradcą inwestycyjnym. Aleja jest moją jedyną spółką z NC, reszta kapitału zupełnie gdzie indziej nawet nie tylko na giełdzie, ale co ja tam będę tłumaczył. > A tak z ciekawości, po co tutaj zaglądasz, skoro uważasz, ze tu sie nie da zarobić? > Co to pisania bzdur, to sądzę, zę raczej ty kłamiesz, strzał za strzałem - to się zdarza za rzadko bym uwierzył w twoją historię. Akurat jestem bardzo dobrym matematykiem i znam się też na rachunku prawdopodobieństwa. Kłamiesz i tyle.
okey jestes najmadrzejszym inwestorem na tym forum normalnie grubas forumowy wszechwiedzacy no nic zycze powodzenia o klepaniu bajek na forum mozesz sie wykazac:)))
Bolek, odpuść sobie, tu każdy kto umie liczyć i ma doświadczenie na bananie spuszcza ciebie i innych lakich z wodą w kiblu, matematyka i dane finansowe, to jest klucz do sukcesu i ty dobrze o tym wiesz. :-)
W ogóle ciekawe klimaty na tym forum. Jakiś leszcz siedzi i nie potrafi powiedzieć dlaczego na spółce na której się według niego nie da zarobić, na dodatek będąc mitomanem zarzuca innym pisanie bajek.