Widać ten skup dzisiaj na mabionie i Celinie. To dwa muly przywiązane do ciężkiego wozu. Nigdy w pojedynkę nie startują zawsze razem i to samo - miła się.
Co to jest że tego śmiecia nikt kupować nie chce. Z takie obroty to powinni go zdjąć z giełdy, to jest pośmiewisko, a takie perspektywy. A wszystko to przez Czarnobyl i dobra zmianę.
Ja jestem mega niecierpliwy i szybki, ale to giełda i ma swoje prawa. Jeśli spółka jest super, a jest to trzeba trochę cierpliwości. A może nawet trochę więcej. Fundament totalnie ok to wiemy. Przecież jestem zapakowany na maksa i już nie kupuję to bym chciał, żeby szło. Ale może nie pójść jeszcze dobrych parę miesięcy.
II faza badań na S-ketaminie się dopiero rozpocznie i będzie trwała 9 miesięcy. Niemca i Francuza i UK jeszcze nie ma na Salmeksie. Nie mówiąc o raportach z tych rynków.
Powiem tak: Jak ktoś nie jest gotowy na 6-12 miesięcy jeszcze boczniaka to ma problem:) To że CDR i PLW jadą na maksa to pewne, ale ja z tego powodu nie oddam moich akcji CLN za darmo.
Ja mam inny problem; Pakuję co miesiąc ok 2000PLN w MAB i się martwię, że pójdzie w górę:)))))))))))))))))))))))
Nie wydaje mi się żeby wystrzeliło zaraz i jeszcze z powodu up na indeksie innym niż GPW. Tutaj troszkę napompowali po IPO na maksa. Potem spadło i jest boczniak bo wszystko w cenie. A teraz pojedzie na maksa, jak dla mnie 50%-100%, ale .....................
muszą zarejestrować Salmex na wszystkich rynkach EU. Potem pokazać, że mają raporty 2 razy lepsze z wynikami. Albo będzie szybsza umowa na S-Ketaminę .
Ale to i tak pół roku albo rok. Trzeba czekać. Dobrze, że przez rok była taka promo cena i nabrałem do wora.
Jak ktoś jest zniecierpliwiony to powinien teraz robić to co ja przez rok - KUPOWAĆ.
Bo po mojemu to są około 12 miesięcy po tej cenie. Potem będzie wulkan:))))))))))
W jakiejś książce przeczytałem, że inwestując w spółkę fundamentalnie zdrową trzeba mieć jasno i precyzyjnie określony cel. Albo w głowie albo na kartce papieru.
Ja sprzedałem na boczniaku w nerwach CLN rok temu i przytuliłem żałosne 1000PLN i dzień potem odkupiłem po 34 a miałem po 32.
Nigdy więcej takich głupich decyzji.
Celon da zarobić i to dobrze.i to jest prawie pewne. Trzeba mieć tylko jak najwięcej akcji:)
A to że CDR dał zarobić 100% w pół roku - no trudno; Po mojemu to PLW za 150 dziś to też promocja, która już ne wróci i będzie 200PLN za parę miesięcy.
Po pierwsze ma jako Glatton Sp. z o.o. 66% wszystkich akcji. A po drugie myślę, że on wie i ja wiem i Ty wiesz, że akcje CLN będą warte parokrotnie więcej za ileś tam lat, więc czy masz za 34 czy za 38 to się lekko rozmyje w ogólnym rozrachunku. Ważne, że się je będzie miało - po prostu:)
Gdybym się przejmował kursem przy zakupie biotechu to powinienem nie kupować Mabionu po 113PLN bo był po 15 7 lat temu....