...ano nie dać się oszukać... jestem akcjonariuszem i prawnikiem jestem /byłem w sporze na wielu takich spólkach(Rovese, Integer,INpost,Robyg,GOBARTO) Czasem da sie wywalczyć godziwą cenę ,czasem nie jeśli ktoś ma trochę akcji i jest zainteresowany A PRZED WSZYSTKIM MA DETREMINACJE -powalczyć proszę pisać:janekpiotr@gazeta.pl
Do podjęcia uchwały o wycofaniu z GPW i dematerializacji potrzeba 90% głosów na walnym
Oni mają 80% ... Z tego co widzę NN OFE ma 6% głosów ((sprzedał Familiar - miał 4,9%) należy się skontaktować z OFE NN aby byli koniecznie na walnym. Te 6% NN OFE to za mało potrzebne są głosy drobnych ...Można ich zablokować ... inaczej czeka was powtórka z FAM
KONIECZNA BLOKADA DEMATERIALIZACJI AKCJI NA WZA. IDĄ DROGĄ FAM SA!!!
ZOBACZCIE https://m.bankier.pl/forum/spolka/FAM
00259007731793065086
Jeśli tego nie zablokujemy przeprowadzą emisję akcji za grosze bez prawa poboru i zrobią przymusowy wykup akcji za grosze!!!!!
Oczywiście że tak !!!! Ja rejestruję się w poniedziałek ze swoimi 30 tys i jadę na walne pierwszy raz.Jezeli ING wesprze (a bez nich nie damy rady) swoimi 6%to z pozostałych 14% drobnych musimy mieć te min 4,5%akcji razem, jak to się uda to w niedługim czasie 2zł realne.
Mniam odpowiada ~zyx 2018-07-21 12:10 IP 31.0.81.*
60000 trzymam.
To nie wystarczy trzymać. Konieczna blokada dematerializacji akcji na WZA osobiście lub przez pełnomocnika
ja 34000 trzymam ale braciak posiada 20000 a znajomy 12000 pasuje jakiegoś pełnomocnika myślę że wiecej jest takich ludzi co trzymają akcje a poza tym 6 % fundusz ma bo nie było żadnej wiadomości o zmniejszeniu udziału przez fundusz
Dobrze prawi przedmówca! Nie trzymać , rejestrować się na walne i jechać.ING napewno ma bo nie było infa o zbyciu.Damy radę, naprawdę możemy dużo zarobić a o to przecież nam chodzi.Ja jadę osobiście z Podhala.Kto nie może to przez pełnomocnika.