• odliczam Autor: ~clnik [93.105.176.*]
    cena wejścia 33.5 ilość 2000 szt.

czas meczarni 31.12.2018

Target 40zl.

zobaczymy czy się doczekam :)
  • Re: odliczam Autor: ~Waterloo [89.64.34.*]
    Jakaś ściema. Nie było takiej ceny do tej godziny, ani dziś ani w ostatnim półroczu
  • Re: odliczam Autor: ~Rrr [188.146.65.*]
    Oczywiście, koleś po tyle wystawił akcje i teraz liczy, że ktoś się na to złapie.
    Nieudana próba podbitki. Śmieszne
  • Re: odliczam Autor: ~clnik [193.41.230.*]
    niech Ci i tak będzie
  • Re: odliczam Autor: ~frido [89.64.4.*]
    Czepiacie się, przecież na wykresie widać że wczoraj poszło po tyle ponad 5500 papierów
  • Re: odliczam Autor: ~clnik [193.41.230.*]
    chyba jednak trzeba było wybrać bioton, coś się szykuje

u nas ukryty na 33,5
  • Re: odliczam Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Clnik!

Ja mam 2898 akcji po 33,46 chyba... za równe 100K.
    Miałem stratę 18% w pewnym momencie ale cały rok kupowałem i się trochę uśredniło.
    Teraz jestem na zero.
    Ale tak jak pisałem, żadnych nerwowych ruchów.
    Tylko cierpliwość popłaci.

Słyszałem kiedyś historię, że kolo trzymał a papier stał jak zamurowany. No gość trzymał i w końcu nie wytrzymał i sprzedał. Pech chciał, że ruszyło dosłownie dzień potem.
    Albo papier jest dobry albo zły, nie można zmieniać swoich planów w trakcie trzymania jak nic złego się nie dzieje.

pozdrawiam
  • Re: odliczam Autor: ~Waterloo [89.64.34.*]
    Słusznie. Ja też trzymam i zamierzam kupować, ale jeśli będą spadki lub pozytywne sygnały od firmy. Na razie czytam sobie o firmie i widać że pracują, do tego jest mała dywidenda. Nie zamierzam sprzedawać w tym roku, niezależnie od kursu.
    Ja zamierzam przez najbliższe lata kupować drugi wór z Mabionem...

A sprzedaż?

za około 15 lat:)
  • Re: odliczam Autor: pandorinium [87.205.242.*]
    Po takich tekstach już wiem, że słabo znasz Mabion. :) Jak dobrze pójdzie to góra kilka lat, bo ta firma docelowo kiedyś pójdzie na sprzedać. wieczorek skupił się na rozwoju tej firmy, Mab zostawił pod reką fachowca od pozyskiwania kapitału i sprzedaży. Pociągną lek, sprzedaż, a potem wezwanie.
    To mnie teraz troszkę zaskoczyłeś.
    To prawda, że znam słabo MAB bo mam dopiero 49 akcji ..... a cały czas na celowniku był CLN.

Powiedz mi skąd masz taka wiedzę, że tak może być?
    Prezes to mówił, czy na to wygląda bo co?
    Bo nie takiej wiedzy.

Dzięki za odpowiedź
  • Re: odliczam Autor: pandorinium [87.205.242.*]
    Zdrowy rozsądek mi to podpowiada. Odszedł Wieczorek a Chabowski przejął stery. Poczytaj o nim. Dodatkowo Mabion w przypadku rejestracji będzie niezwykle łakomym kąskiem, a nie wiem czy dadzą radę sami znowu opracowywać kolejne leki. Poczytaj o programie motywacyjnym, bardzo ciekawe zapisy odnośnie wezwania. Oczywiście tak nie musi być i nigdzie nie znajdziesz jasnych deklaracji, że chcą sprzedać firmę, ale tak jak to widzę. Mabion na sprzedaż za kilka lat, a wtedy wszyscy na Celon.
  • Re: odliczam Autor: ~clnik [37.47.30.*]
    Na celinie łapę trzyma jakiś duży byk. Jak były te ładne świece to tez wykreowane przez byka rączki bo debal nie kupuje po 500 tys zł.

Mabion zdaje się być lzszejszy w karnetach. No ale cóż zobaczymy, poczekamy. Kiedyś byk da sygnał do ruchu. ( zwłaszcza końcówki miesięcy, kwartałów polecam śledzić )

Miłego weekendu

Ps. Nie zmieniam wniosków z obserwacji, zanim się czegoś na celnie doczekamy to bioton zrobi 40%.
  • Re: odliczam Autor: ~clnik [37.47.26.*]
    ku przypomnienie ostatni obrazek z forum: https://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-5968p5_CLNPHARMA.aspx

od siebie dodam że MACD na tygodniowym przecielo 0 od dołu...

resztę powinien zrobić prezes jakimś infem:))
[x]
CLNPHARMA 0,48% 20,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.