Jakies nowe teorie na temat spadku?
Było już o tym, że zanizaja przed odpalem. Było też o zbijaniem kursu w celu tańszej konwersji.
Czym teraz forumowi naganiacze wytlumaczą spadki?
Czy tylko ja widzę że ktoś zrzucił papier który stał na 45gr 50k po co żeby sprzedać taniej jak mógł drożej nie wiem co jutro się z tego wykluje ale przez takie zagrywki zaufanie straciłem
No i gdzie to info? Przecież, pracownik _termo obiecał... Zaraz pewnie napisze, że informuje o sprzedaży swoich akcji oraz o tym, że o rzekomych działaniach spółki we Włoszech nic nie wie ...
Dnia 2018-07-19 o godz. 15:57 ~Paweł napisał(a): > Czy tylko ja widzę że ktoś zrzucił papier który stał na 45gr 50k po co żeby sprzedać taniej jak mógł drożej nie wiem co jutro się z tego wykluje ale przez takie zagrywki zaufanie straciłem
nie dziwie sie Pawle ze straciles zaufanie zawsze lepiej wczesniej niz pozniej ,a tu leszcz stal z kupnem 25tys po 45 myslalal ze podbije a tu sruu 2razy po 50klockow 34:)))
konwersja temat zamknięty następne infa dopiero po raporcie sierpniowym teraz okres zamknięty...... sypnąć mógł """ chory""""Kosiński albo desperat albo kreślarz AT albo zamknął pozycje i kurs będzie powoli róśł
Stawiam na "chorego". Ma jeszcze 3 mln akcji po 10 gr. Nawet teraz ma ponadtrzykrotne przebicie. Może, jak Gowinowi, nie starczyło mu do pierwszego. Albo znowu chłopiec zachorował...
Aniu wszystko jest możliwe bo to newconnect więc nie kupuje ani nie sprzedaje obserwuje dalej może być tak że zamykają lukę jak to miał Bolek albo jak wcześniej stały blokady a później poszły i pojawiły się Infa tylko mówię że takie zagrywki są nie w porządku wobec akcjonariatu
Skończ te bajki o 1,50
Skupili akcje t2p płacąc udziałami w zoo, to tak jakby płacili szklanymi koralikami.
Nikt im przeciez nie zaplaci 1,5 za akcje, widac przeciez
a emisja po co .... aby mieć kasę na realizację umów a gnv jak chcą wprowadzić na giełde to aktywa T2P musi być warte..... a po co współpracują z uczelniami i,,,,,pomyślnie tylko magiczne slowo czas
Dnia 2018-07-19 o godz. 16:35 ~Ania napisał(a): > a emisja po co .... aby mieć kasę na realizację umów > a gnv jak chcą wprowadzić na giełde to aktywa T2P musi być warte..... > a po co współpracują z uczelniami i,,,,,pomyślnie > tylko magiczne slowo czas
Przypominam jeszcze raz jeden z plusów tych którzy mówią że Microsystem full to pic proszę bardzo link wystarczy poszukać w necie spółka może być w tym samym miejscu o inną firmą z powodów bliskiej współpracy firm na takich samych zasadach co glocal energy i termo2power
Dnia 2018-07-19 o godz. 16:18 ~Ania napisał(a): > i powiem jeszcze tyle GNV konwersja w cenie 1,50 więć to jest minimalna cena na ten rok dla termo > kilka dobrych inf konkrety rozbuja kurs. > pozdrawiam
to tak jak te infa o konwersji rozbujaly kurs do ruchu powrotnego do 50gr :)))i to bylo na tyle
to dlaczego Aniu nie zbieracie za bezcen?:)),wszak to taka promocja:)),ja ,stary koń..ze dałem się wczesniej nabrac na te bzdety:(..na szczescie w pore zmadrzalem!
powiem ci tak poszukaj w wujku google jaki to inny interes prowadzi nasz prezes i dlaczego tutaj nie musi na razie póki nie rozwinie T2P pobierać wynagrodzenia
wystarczy mu zamienić pożyczke nie oprocentowaną na akcje T2P a w uchwale o emisji jest taki zapis mądralo
Dnia 2018-07-19 o godz. 16:45 ~Ania napisał(a): > powiem > ci tak poszukaj w wujku google > jaki to inny interes prowadzi nasz prezes > i dlaczego tutaj nie musi na razie póki nie rozwinie T2P pobierać wynagrodzenia > > wystarczy mu zamienić pożyczke nie oprocentowaną na akcje T2P a w uchwale o emisji jest taki zapis mądralo > > pozdrawiam > > i będzie tu grubo po emisji
p.mądralińska to czemu KOSINSKI SPRZEDAWAL( moze sprzedaje dale) A NIE KUPUJE?:))
A co do całej reszty wkurzają mnie takie zagrywki jakie robią ale to nie znaczy że to puszka Pandory dlatego czekam sobie spokojnie i nie dokupuje bez konkretów... jest więcej narazie plusów niż minusów dlatego z Anią się zgodzę po co współpraca z uczelniami i produkt w Gdańsku teraz potrzeba faktów bo już nikt nie kupuj w ciemno
niech Ania lepiej poczyta co pisala w styczniu-lutym jakie tpo pokazy ostatnie tanie akcje po 1zl kto jek posluchal i bral 90-1zl jest do dzis dzien na duzych haku takze Aniu nie kompromituj sie z tym 1,50 bo tu takiej ceny nie zobaczysz bo to podpucha kolejna a dzis kurs 34gr nagoniles ludzi po 90-1zl jak ci nie wstyd sie kompromitowac dalej chcesz wsadzac na hak ludzi kosinski pisalem juz dawno tu rzadzi i to on ma 3mln akcji :)))
Bolek masz rację kosa rządzi ale sam mówiłeś że nikt nie wie tego co będzie później więc widziałem już dołek widziałem podbitke gdybym was posłuchał to bym sprzedał po 26 a zamiast tego mogłem po 50 więc nadal uważam że ru wszystko jest możliwe bo to newconnect
Dnia 2018-07-19 o godz. 19:19 ~Paweł napisał(a): > A i jeszcze jedno co nie sprzyja kursów to fixy wystarczy spojrzeć na infoscan i tak na koniec życzę wszystkim miłego wieczoru
dokladnie Pawel to pisal juz dawno 2 fixingi idzie spolka ja nie tykam nawet jak kurs mialby rosnac do nieba:)) niewiem czy pamietasz ale jestes dosc dlugo Pawle na termo .
Dnia 2018-07-19 o godz. 19:39 ~Paweł napisał(a): > Jestem ale jestem też cierpliwy mam z czego żyć więc obserwuje i czekam
i okey Pawle pamietaj ze w wiekszosc spolek szczegolnie nc notowanych jeszcze na 2-fixach cierpliwosc przegrywa,nc zostalo stworzone do dojeniu tzw ulicy z kasy a wiem co mowie bo jestem na gieldzie od poczatku istnienia od 1994roku gdzie bylo 5 spolek notowanych i zlecenia papierowe i zadnych forum nie istnialy pozdr:))
Widziałem gorsze spółki na newconnect typu govena która wlazla na giełdę podbili i Sru w dół tu nie ma jeszcze tak źle nie drukują akcji co chwilę a zarząd nie wali w rynek oprócz kosy i najważniejsze coś robią tylko zagrywki są ich nie w porządku które wyglądają na granie na czas zobaczmy co dalej narazie stoję i patrzę a tobie życzę mniej giełdy a więcej życia bo patrząc na wpisy to chyba poświęcasz całe życie temu.. Pozdrawiam cię
Dnia 2018-07-19 o godz. 19:58 ~Paweł napisał(a): > Widziałem gorsze spółki na newconnect typu govena która wlazla na giełdę podbili i Sru w dół tu nie ma jeszcze tak źle nie drukują akcji co chwilę a zarząd nie wali w rynek oprócz kosy i najważniejsze coś robią tylko zagrywki są ich nie w porządku które wyglądają na granie na czas zobaczmy co dalej narazie stoję i patrzę a tobie życzę mniej giełdy a więcej życia bo patrząc na wpisy to chyba poświęcasz całe życie temu.. Pozdrawiam cię
ale takie zagrywki to tylko na 2-fixach zagral rewelacyjnie ulica ustawila 45gr 25klockow i na sekundy przed godzina 15 2 paczki w dolne 34gr tu masz racje ostro poszli:))