Ostatnie 3 umowy ( w podpisane w okresie tygodnia) na sume ok 7 mln zł rocznie nie zrobiły zadnego wrażenia na akcjonariuszach. Wręcz przeciwnie widac stały spadek kursu ( trwający juz od stycznia) . Nasuwa się pytanie co musi się stac aby spólka osiagnęła normalny pułap kursu ( ok 3-5 zł ) . Odpowiedz brzmi - nic.
Jak to nic - zarząd ma działać - wprowadził spółkę na giełdę i ma obowiązek utrzymać ja ns tej giełdzie - rzadna łaska - po co wyciąga pieniądze od ludzi - Polacy sa za skromni zeby upominać sie o swoje i to jest zły nawyk - do cholery biznesmeni musza ta zrozumieć a nie zrozumieją dopóki sie ich tego nie nauczy . Ja pisze do Knf o zaniedbzniach zarządu niech ich sprawdza zanim bedzie za pozno i wyjdzie GETBACK - a ludzie juz o tym wspominają
Daj spokój mewa ze skargami. O co konkretnie chcesz skarżyć zarząd? O to że grupa cwaniaków steruje kursem od kilku miesięcy ? O to że nikt nie chce kupować akcji ? O to że kurs spada pomimo bardzo dobrych informacji , jakie przekazuje zarząd ? Ja tez mam żal do władz spólki - mogły pomódz kursowi np poprzez skup akcji . Ale tego nie zrobiły , trudno. Uważam że spekulantom coraz trudniej będzie trzymać kurs na tym poziomie , za dużo dobrych informacji . Dziwie się że ludzie nie kupuja po tak smiesznej cenie ,gdybym miał to bym kupił .