• Kto uwala ten kurs? Autor: ~Japan [37.47.59.*]
    Jakieś sugestie?
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: krzysztof_g1 [31.172.191.*]
    uwala kurs? Japan, Ty chyba nie widziałeś uwalania kursu;)
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~PoszłyWyszły [37.47.219.*]
    Fundy gonią.Mi sie udało dziś wywalić juz siedze na Farma tak sie odrabia kaske.
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~kaps [89.78.151.*]
    Czy wy ludzie jesteście normalni? Na PLW mówią o dywidendzie od CFG, tutaj mimo wzrostu od listingu jak widać, chwila spowolnienia i już panika.
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~NieRuszcieTego [83.145.152.*]
    Tez zachwalałem jak miałem ale zawiodłem sie niestety bo sie dobrze zapowiadała ta społka a wyszło jak zwykle.
    Ledwo na małym plusiku wyszłem gdy inne po 20% juz dały w tym czasie,stracony czas.
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~normik [89.64.9.*]
    Kto miał rację okaże się juz 14 sierpnia. Poniżej 40kilku zeta nie będzie. Najwyżej wpadnie mało zarobku. A nie stracić na akcjach to też duży plus. Równie dobrze może być tez naprawdę przyjemne zaskoczenie jak zatrybi. Poza tym co innego z gamedevu? CDR pod wysokim napięciem, Farma odjechała, Vivid wtopa z monetyzacja, Playway o ironio będzie grał pod PD, Bloobery i inne nie gorsza ruletka niż CFG itd. itp. Myślałem żeby sobie kupić Krezusa ale to już naprawdę nie na moje nerwy :D To ja już wolę mało zarobic niż dużo stracić :p
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: krzysztof_g1 [83.27.229.*]
    normik - racja! Są spółki pod różne strategie. CFG może pozytywnie zaskoczyć, oczywiście może i rozczarować - tu już zaczynają się analizy z teorii gier. Po prostu jak PD będzie sukcesem to mamy tu zupełnie inną kapitalizację. Na razie kurs stabilny, ale giełda może zauważyć, że jest tu ciekawa okazja - PD powinien być wykonany na poziomie Frostpunka, a inwestorzy chętnie przyjmą na giełdę spółkę z potencjałem kadrowym 11Bit.
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~otco [46.151.78.*]
    Z tym, że poniżej 40 nie będzie to bym nie był taki pewny. PLW tez miał nie wracać poniżej 100 a wystarczyły na to zaledwie 3 sesje spadkowe. Liczba niecierpliwych może rosnąć aż ktoś popuści.
  • Re: Kto uwala ten kurs? Autor: ~Mk [31.0.124.*]
    Lepiej przeczytaj jeszcze raz co pisze a nie głupoty wypisujesz.
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.