Cała informatyka jest zbijana Ailleron poleciał, ASSE, PGSSoft i LSI. Zarząd sam podaje że cena nie odzwierciedla wartości godziwej. Niech skupią po godziwej to nie mam nic przeciwko.
kolega pocieszyciel, nie cała informatyka ma zewnętrznego inwestora. odsyłam do profilu lsi na pracuj ( liczba wakatów, regularnie nowe) facebook, odswierzony, ciekawszy wizerunek, przychody rosną zyski również a kurs spada nie bez powodu ;)
duszenie do 5 zł i po pół roku wezwanie po 7 zł, to czeka LSI
z grubym nie wygracie, bedziecie oddawać ze łzami w oczach po 9, jesli nie chcecie po dobroci na godziwych poziomach
gruby ma czas, na podbitkę kursu nie macie możliwości
Siewiera ma uprzywilejowane, chyba 100 tys miał zwykłych więc mozlwy tylko ten drugi, ale też już dawno jakieś info musiało by być... chyba że mamy tu trochę słupów
W sumie jeśli by to był Kraska to już zszedłby do tej pory poniżej 5% więc musiałby powiadomić. Więc wygląda na to że jakieś spółdzielnie albo słupy które mają poniżej 5% wypychają.
Dziwna ta gpw ostatnio, to już kolejna spółka która po infie o przekroczeniu progu spada, w hossie byłoby to nie do pomyslenia, te czasy kiedy info o emisji z pp powodowało wzrosty o 100%...
Wg. mnie nie może być już dużo tej luźnej podaży. Myślę, że max 100 tyś sztuk. ( myślę, że to jest ten sam wolumen który był obracany grudzień - styczeń)
Pewnie jeszcze trochę potrwa żeby to zebrać, a potem jest szansa na ruch w górę.