A co ma się wydarzyć? Oby to co obserwujemy okazało się bardziej trwałą tendencją - powrót na 11 gr jeszcze bardziej zmarginalizuje ten papier, a mam wrażenie, że jest nas tu dosłownie kilka osób. Reszta na słupach...
No właśnie mam wątpliwości o jakim leszczu mówisz. Nie wiem jak wyglądają ich stany, ale muszą widzieć, że jest tu tylko garstka osób, a wszystko co jest do upchnięcia należy do nich. Żeby rynek sprawnie nakarmić, trzeba tutaj naprawdę tornado zrobić.
Garstka ale razem ma pewnie wiele milionów. Co chwila się chowalą,i to go może blokować. Pozatym groszołapy mają present na oku. Tu trzeba było by wideł kilku dniowych, infa, puszczenia, wideł kilkudniowych. Jednym słowem odcięcia od papiera. Wspinaczki w wyższych poziomów
Bo wiedza ze niedlugo wejda nowe akcje do obrotu a kurs bedzie razy 4 lub 5 obecny..czekac cierpliwie komunikatu ..nie oddawac akcji..uzbroic sie tylko w cierlpliwosc...
Dnia 2018-07-16 o godz. 11:30 ~Wolf napisał(a): > Bo wiedza ze niedlugo wejda nowe akcje do obrotu a kurs bedzie razy 4 lub 5 obecny..czekac cierpliwie komunikatu ..nie oddawac akcji..uzbroic sie tylko w cierlpliwosc...
niedlugo wolf to kiedy ja wzielem po 10-11 i czekam ale w piatek byl ruch i dzis zastoj znow 16 opor potem 20 ale niema obrotow
Dopiero jak bedzie komunikat ..zaczna sie mocne ruchy..dysponuja okreslonym kapitalem..ktory starczy na okreslony czas..a teraz bez sensu podnosic..zagraja we wlasciwym momencie .juz jestesmy blisko..sledzcie kwdp i uchwaly new conect..a kazdy bedzie troche madrzejszy..