• obecna prezes Autor: ~dooszukanych [82.103.128.*]
    Poszukuję osób oszukanych przez obecną panią prezes.
  • Re: obecna prezes Autor: ~oszukany [89.229.209.*]
    no to ładnie , bez CBA nic nie zrobisz - ja też mam strate ogromnej kasy i co pani prezes ją nam zwróci, majątek wyparował to nie stowarzyszenie gdzie scigają biedaków tutaj kasa sama nie wyparowała i nikt nam nie pomoże złapać złodziei bo po co
  • Re: obecna prezes Autor: ~dooszukanych [82.103.128.*]
    Ogromne czyli jakiej ? Można dom kupić? Oszukała cię obecna prezes czy poprzednicy ? Szukam osób oszukanych przez tą panią.
  • Re: obecna prezes Autor: ~Klaus [37.248.167.*]
    jak Ciebie oszukała? Zwykle to ona poleca ludzi z którymi zrobisz złoty interes...
  • Re: obecna prezes Autor: ~SiostraBeatriz [188.146.236.*]
    ta prezesina i do tego znaczny udziałowiec ma się do obecnego kursu jak piernik do wiatraka damscy bokserzy. Zdolowaliscie już wcześniej kurs niemiłosiernie na 3-4gr mimo ze spółka wykazywała kwartalnie milionowe zyski. niech ten prowincjonalny buraczany strateg, słońce Karpat jeszcze raz przemysli swoje wyceny. Każdy byle bankrut z ujemnymi kapitałami lata na NC min kilka pięter wyżej niż teraz Velto. Nie oddamy złodziejom ani jednego papiera nawet jeśli mielibyśmy wszystko stracić frajerzy
  • Re: obecna prezes Autor: ~oszukany [89.229.209.*]
    na razie pkc chcą sprzedać po 1 gr miliony i nikt nie chce kupować, jeśli siostro uważasz że wiecej jest wart niż 1 gr to zbieraj masz miliony na sprzedaży na co więc czekasz - ja ci sprzedam też swoje po 1 gr
[x]
VELTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.