niczym się nie przejmuj to spółka w stylu że następnego dnia może być +20%....patrz na prametry. ...0,49 Wartość Księgowa. ..1,95 Cena/zysk. .
..wartość nominalna 8zł.......a czemu spada? ...nie ma powodu. ...Polska Giełda Bananowa. ..ja czy Krzyś wszystkich akcji nie wykupimy. ..
CZeść misio, też mnie dziwi, że spółka dywidendowa że sporym wskaznikiem rentownosci nie poszła do góry tylko w dół.
W najgorszym przypadku możemy liczyć na powrót do 10 złotych za niecały rok, pod warunkiem że znów będzie podobna dywidenda.
o dywidendę się nie martwcie 1,56 zł po 1kw. ...wyniki 31 sierpnia. ...spokojnie przejeżdżamy 2zł...po 6miesiacach. ....na luzie ....niedługo zysk na akcję będzie wyższy od kursu. ...i niech tak będzie. . .
nasyłają Cię tutaj? ...bo nie rozumiem...nasze pakiety łącznie są na sprzedaż w formie tranzakcji pozasesyjnej ...pytasz o cenę? ...na teraz 3mln ...../zdróżało. ..no wiem ale ilość większą i sytuacja makroekonomiczna firmy inna /
leszczu, przytuliles kilka tys dywidendy m.in dzięki mojej osobie. ....słowo dziękuję nie przejdzie Ci przez grodziołko? ..czekam na Ciebie na Walnym p...ajacyku