• Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Johanson [176.221.123.*]
    Facet lepiej schowaj się ze swoim AT do głębokiej nory bo jesteś dyletantem !
    Nic się nie sprawdza z twojego niby AT kompromitacja
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: widlowy [188.146.107.*]
    No ale to wiemy od dawna jarego analizę traktować możecie tylko jako antywskaznik,pisałem wam trzymać papier bo krezus będzie liderem wzrostów w 2018 roku
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Pit [78.10.92.*]
    I nie krecic. Robienie kolek tu sie nie oplaca. Wiekszosc nie trafi. Robilem tak w zeszlym roku i prawie zawsze odkup. Drozej. Trzymac papier. Pozdro
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Technik-AT [37.47.37.*]
    i kto rację miał padalce. Ponad minus -80% !!! Technik-AT KING !!!
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Levi [37.248.138.*]
    uratował im życie mówiąc żeby tylko kółka kręcić
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Tomek [37.248.213.*]
    Ten baran udający znawce techniki AT niejednego wprowadził w maliny. Gdybym dopadł tego gnojka. Niestety partaczu posluchalem Cię i sprzedałem na dołku. Gościu wiesz jaka zrobiłeś krzywdę wiek i osobom ja wiem każdy ma swój rozum ale czasem człowiek niestety zaufaj komuś innemu. Straciłem przez Ciebie kilkadziesiąt!!!!!!!! tysięcy
  • Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~kamil [176.9.29.*]
    hahahahahahahahahahahahahaahahah ;)
    rozumiem, tragedia, ale czlowieku. obracasz 'kilkadziesiat tys' na gieldzie i sluchasz kogos na forum 'technik at' ?
    kto ci dal $ wogole do zabawy ;)

ja mialem stop-loss wczoraj i sprzedalem ze strata 100 zl ;), dzieki bogu. dzis odkupilem rano i sprzealem pod koniec sesji w kilku transzach. ;) to co mialem zarobic wczoraj, powoli zarabialem dzis i mam ponad 6k na plus ;) ....

nie bede trzymac tego ;) chociazby po to zeby miec gotowke do obracania, ale zeby sluchac kogos na forum? :) a potem miec pretensje do niego ? RLY ?

jestes niepowazny naprawde ;)

• Re: Technik AT jesteś skompromitowany !!!! Autor: ~Johanson [176.221.123.*]
    Baran jak kręci swoje kółeczka to niech sobie robi to w domowym zaciszu a nie udaje znawcę
    Strzela ignorant na chybił trafił a jak się uda to udaje, że przewidział. Pacani nie zdaje sobie sprawy, że część ludzi uwierzy, że coś umie i pomoże im w decyzji. Niestety ten gość cały czas pisz tylko o zwałach, czarnych świecach objęciu bessy a NIE ZNA SIE !!
    Niestety ktoś mógł mu uwierzyć. Nie wiem czy mi ich żal, ale lepei niech się więcej już nie kompromituje
[x]
KREZUS 5,66% 0,56 2018-12-21 17:03:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.