ha ha ha patrz kolejny naiwny sie znalazl co zapomnial kupic i gorzkie zale uprawia a kurs co robi: UCIEKA a temu zal D sciska patrzac jak codziennie jest 2-3gr do gory i do gory i do gory a on nie wie czy brac czy nie.
rada: nie kupuj teraz, kupisz po 50-60gr jezeli tez zdazysz bo jak nie to 85gr ci wroze.
Musza brać z prawej bo po 26 gr już nikt oddac nie chce a myśle ze nawet dzis te 50k papiera po 26 gr to ktos sam sobie zrzucil.
Ostro zamurowane do 22 gr jawnym popytem 700k papiera.
Ciekawe kto pierwszy z 26 gr wyskoczy i wyczysci 2-3 gr do gory bo nizej juz nie chca oddac.
Chyba ze ktos juz kupic nie chce pod dywidende i inwestycje - przyjdzie pozniej jak kurs bedzie po 50 gr ubijał dno !!!
Powoli skupują bez szaleństw. Po odcięciu kurs będzie niżej, i będzie pewnie więcej chętnych na oddanie więc skupi od nich... tak myślę. Swoją droga jak dają tyle gotówki na dywidendę to mają pewnie piękne umowy na ten rok by "nadrobić w kasie" na koniec roku. Czy będą rekordowe wyniki ja zapowiadali to ta cena co dziś jest będzie pięknym wspomnieniem.
Pan niestety [94.254.129.*] wieszczył tu autorowi 20gr, ciekawe po ile leszczu kupi teraz akcje i będzie siedział cicho widząc że kurs WYBIJA się GÓRA i ostro prze do przodu. takich czeskow powinni wieszac za jaja do gory nogami aż im jaja porządnie zsinieją, potem z 20 batów na każde jajo i sprintem do domu albo lejcami po grzbiecie aż dotrze do chaty.
czy będzie przyspieszony kurs w trendzie hiperboli ? jeżeli tak to 20gr wzrostu kursu możemy zrobić w sesje czy dwie
mam nadzieje ze dzis ktos tego batona 140k sztuk wciagnie z samego rana i pojawi sie obrot jeszcze wiekszy niz wczoraj i bedzie ostre uderzenie popytu.
czy wlasnie zaczal sie skup akcji pod dywidendę za 2018 rok ?
chyba już pora na ostry ruch do góry bo z poziomu 26-28 gr nie chce schodzić juz nizej. nikt nie chce oddawac nizej a kupcy sie czaja liczac ze cos skapnie wiec beda raczej musieli kupić WYŻEJ !!!
wycena spółki wg. przepływów pieniężnych i generowanych zysków oscyluje wyżej niż 1 zł , na biznesradar 48 gr a my się tu kisimy na jakiś kilkudziesięciu groszach. czy na początek jedziemy na te 48 gr ?