• Slanie w banie Autor: ~Klól [94.254.149.*]
    Od dwóch lat piszecie tu jakie to perspektywy jaką spółka niedoszacowana że już zaraz po raporcie będziecie po 5 ze ta chodzić.Ja wam pisze że to prędzej z giełdy wyleci niż 1.2 zobaczycie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [165.225.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Slanie w banie Autor: ~xxx [37.248.157.*]
    Dnia 2018-07-09 o godz. 16:09 ~Klól napisał(a):
    > Od dwóch lat piszecie tu jakie to perspektywy jaką spółka niedoszacowana że już zaraz po raporcie będziecie po 5 ze ta chodzić.Ja wam pisze że to prędzej z giełdy wyleci niż 1.2 zobaczycie.

dwa lata mówisz, niektórzy są tu od listopada 2012 i żyją z tej spółki, cienias jesteś i tyle a taki marazm jest przez takie właśnie łajno
  • Re: Slanie w banie Autor: ~Klól [94.254.149.*]
    Żyją w matrixie
    co za padlina się tu złazi?, chyba trupy ze stopa
    O i wiecznie ta sama gadka.przejrzyjcie na oczy.ta spółka to dno i kupa mułu
    Dnia 2018-07-09 o godz. 16:40 ~Klól napisał(a):
    > O i wiecznie ta sama gadka.przejrzyjcie na oczy.ta spółka to dno i kupa mułu

woow, zainwestowaliście w nowe startery neta- spółka musi być wiele warta:)))
  • Re: Slanie w banie Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Siedzą na trupie, to szukaja okazji inwestycyjnych. Aleja jest mega tania i zarobek 200% w pół roku niejednego by skusił, więc nie dziwię się, ze rozglądaja się gdzie by tu uciec ze stopa.
    Na dniach powinno być kolejne info o przekroczeniu. W sierpniu kolejny raport kwartalny i już wiemy, zę będzie rekordowy. Organiczny wzrost od 2 lat.

To że umysły niektórych sa małe żeby to ogarnąć to już nietstey nie moja wina...
    Dnia 2018-07-09 o godz. 16:42 ~abc napisał(a):
    > Siedzą na trupie, to szukaja okazji inwestycyjnych. Aleja jest mega tania i zarobek 200% w pół roku niejednego by skusił, więc nie dziwię się, ze rozglądaja się gdzie by tu uciec ze stopa.
    > Na dniach powinno być kolejne info o przekroczeniu. W sierpniu kolejny raport kwartalny i już wiemy, zę będzie rekordowy. Organiczny wzrost od 2 lat.
    >
    > To że umysły niektórych sa małe żeby to ogarnąć to już nietstey nie moja wina...

No ,moja też nie.Na tępotę nic nie poradzisz:)))
    Nie mówiłem? Cały czas ta sama śpiewak.raporty,5 złotych,mega wzrosty.Tylko zaraz już za minutę już raporcie.ŻEnada
  • Re: Slanie w banie Autor: ~bill [31.0.122.*]
    no tak tu jest kółko wzajemnej adoracji
    a kurs zwala się od września 2017
    najpierw były górki na 1.4x
    potem na 1.2x
    teraz na 0.8x
    ...
  • Re: Slanie w banie Autor: daro822 [185.46.169.*]
    Idź dalej skoro tak to widzisz...my sie tu świetnie bawimy i do emerytury trzymamy ;). Od razu pisze nie obchodzi mnie Twoja opinia na temat tej spółki.
    Dawcy kapitału.
    Ha ha
  • Re: Slanie w banie Autor: ~abc [37.248.210.*]
    Na stopie na pewno dawców pełno. Szkoda że się tu złażą
  • Re: Slanie w banie Autor: ~Lolo [31.0.83.*]
    Chyba nie czytałeś ostatniego infa
  • Re: Slanie w banie Autor: ~pasiKoNik [109.207.108.*]
    Jak to się mówi, coś dla jednego jest sufitem co dla innego może być podłogą...
    Jeden się zadowoli gniotem, inny inwestuje w perełkę STOP.
  • Re: Slanie w banie Autor: ~klata [5.172.255.*]
    zobaczcie sobie wycene tej spoleczki i nie piszcie głupot ze to dno. Spolka powinna chodzic duzoo wyżej niż marne 5zl
  • Re: Slanie w banie Autor: ~abc [165.225.38.*]
    W perełkę stop - zero produktu, zero usługi, pralnia peniedzy.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.