Od dwóch lat piszecie tu jakie to perspektywy jaką spółka niedoszacowana że już zaraz po raporcie będziecie po 5 ze ta chodzić.Ja wam pisze że to prędzej z giełdy wyleci niż 1.2 zobaczycie.
Dnia 2018-07-09 o godz. 16:09 ~Klól napisał(a): > Od dwóch lat piszecie tu jakie to perspektywy jaką spółka niedoszacowana że już zaraz po raporcie będziecie po 5 ze ta chodzić.Ja wam pisze że to prędzej z giełdy wyleci niż 1.2 zobaczycie.
dwa lata mówisz, niektórzy są tu od listopada 2012 i żyją z tej spółki, cienias jesteś i tyle a taki marazm jest przez takie właśnie łajno
Siedzą na trupie, to szukaja okazji inwestycyjnych. Aleja jest mega tania i zarobek 200% w pół roku niejednego by skusił, więc nie dziwię się, ze rozglądaja się gdzie by tu uciec ze stopa. Na dniach powinno być kolejne info o przekroczeniu. W sierpniu kolejny raport kwartalny i już wiemy, zę będzie rekordowy. Organiczny wzrost od 2 lat.
To że umysły niektórych sa małe żeby to ogarnąć to już nietstey nie moja wina...
Dnia 2018-07-09 o godz. 16:42 ~abc napisał(a): > Siedzą na trupie, to szukaja okazji inwestycyjnych. Aleja jest mega tania i zarobek 200% w pół roku niejednego by skusił, więc nie dziwię się, ze rozglądaja się gdzie by tu uciec ze stopa. > Na dniach powinno być kolejne info o przekroczeniu. W sierpniu kolejny raport kwartalny i już wiemy, zę będzie rekordowy. Organiczny wzrost od 2 lat. > > To że umysły niektórych sa małe żeby to ogarnąć to już nietstey nie moja wina...
Idź dalej skoro tak to widzisz...my sie tu świetnie bawimy i do emerytury trzymamy ;). Od razu pisze nie obchodzi mnie Twoja opinia na temat tej spółki.