jasio, skoro dalej naganiasz na spadki należy domyślać się,że twój pan i władca Mariusz wszedł w posiadanie dodatkowego kapitału,może po sprzedaży jakichś akcji i chce dokupić jeszcze akcji alei, wspomnicie moje słowo- za jakiś czas info o zwiekszeniu zaangażowania( a następne o zajęcie się KNF i prokuratury powyższym procederem):))))
Mariusz i Jasio i tu i tu są litery a ,i,s przypadek? nie sądze. dobra,kończę. Ile można ,pamietajcie że jest mi was żal. To już lepiej sobie Vabuna kupić.
Dnia 2018-07-05 o godz. 16:00 ~jasio napisał(a): > Mariusz i Jasio > i tu i tu są litery a ,i,s > przypadek? > nie sądze. > dobra,kończę. > Ile można ,pamietajcie że jest mi was żal. > To już lepiej sobie Vabuna kupić. >
dzięki za współczucie ale nic tu już nie wskórasz- vabun nadmuchany na starcie i teraz doły. My nie chcemy abys ty jasio bezinteresownie miał nas ratować, więc lepiej znikaj póki czas, może cię pominą gdy będą sprawdzać naganiaczy- weź to sobie do serca póki masz czas, bo koszty tej propagandy mogą być zbyt wysokie dla ciebie
jeszcze jedno, jak odpisuję do kogoś do kogo mam szacunek to piszę z dużej litery( choć rzadko mogę się pomylić), więc wyciągnij wniosek z tego gdy odpisuję tobie