Apel do tych ,co nie czują się zbyt pewnie na giełdzie.Nie pakuje swoich pieniędzy w tego typu spółki,tu w ciągu kilku minut może nastąpić i prawdopodobnie nastąpi spadek o kilkanaście lub kilkadziesiąt procent.Stracisz kasę i będzie rozpacz.Lepiej inwestować w pewne spółki gdzie mniej się zarabia,ale jest ciągle duża płynność i skoki wartość akcji nie są takie dynamiczne.Tutaj przypuszczalnie za niedługo,dzienne obroty będą niewielkie,wycena akcji zupełnie inna.To taki nadmuchany balon.Jak z niego zejdzie powietrze,to dla wielu naiwnych będzie tragedia
Jakby się nie śmiać,to żal mi tych co to w ciągu kilku dni utopili kasę.Tak powstają ludzkie dramaty.Raz jeszcze przestrzegam,tych co stawiają pierwsze kroki na giełdzie,a tu pewnie przyciągnęłi ich znane nazwisko.Szukajcie w miarę stabilnych spółek,takie jak te zostawcie starym wygom,bo wtpoicie
Obroty znacząco zmalały,kurs niski,potwierdzają się moje prognozy,chociaż raz na jakiś czas po jakimś niby pozytywnym info,na chwilę zrobią podbitkę,ale na moje oko to spółka dobra dla spekuły.
Oceniasz innych według siebie.Jesteś ograniczony własnymi szklanymi szybami,swojej wyobraźni,której niepojęte wydaje się ,kierowanie się innymi pobudkami niż twoje.