Zerowe zainteresowanie akcjami dzisiaj wolumen lekko ponad 250 sztuk i obrót UWAGA 30 000. Hah ha słownie obrót 30 tysięcy złotych. Na cd projekt 92 miliony mowi wam to cos? Amica to dno.
Widzę chłopaku że jesteś ugotowany na tych paru akcjach co masz. Lepiej może zamiast lodówki poproś o kuchenkę to jeszcze bardziej się ugotujesz .Ja dalej utrzymuję że te akcje warte są 80 zł .Były napompowane , ty to nazywasz balonem. Pewnie kupiłeś na górce ,może nawet część akcji odkupiłeś ode mnie .Tym sie właśnie różnimy ja zarabiam ty pyskujesz .Pozdrawiam
A co się tak uparłaś na te 80 PLN ??? Nawrotka może być teraz, lub na 90 lub na 80 lub 60, 30 ..... No chyba, że jesteś w stanie łyknąć z 1 000 000 akcji to wtedy zgoda na 80 .... Przecież, to widać gołym okiem, że albo Gruby gra z sobą albo z kimś..... np. ostatnia sesja na 14k akcji, 12K wymieniono powyżej 112 a zwałka na 106 poszła 2K -))) ktoś zbierał po raz n'ty i co brakło mu kasy.... jakby to skupił po 106 byłby 60 000 PLN do przodu..... kupa kasy dla śmiertelnika a dla funduszu to tylko kropelka .....