Dnia 2018-07-03 o godz. 14:04 ~Olo napisał(a): > Fajnie popyt zwiera szyki, teraz tylko czekać az ktoś pierwszy zgarnie 12 groszy a reszta zacznie zabijać się na wyścigi :) >
papier od miesiecy kisi 10-12 brak popytu dalej mozna pisac tylko,kazdy zakiszony w tym a ruchu nie widac nawet wza nic nie pomoglo
Dnia 2018-07-03 o godz. 14:31 ~Olo napisał(a): > WZA mialo sluzyc klepnieciu spraw wymaganych przepisami prawa nic nie miało zmienić, tutaj jazda bedzie z innego powodu >
moze bedzie moze nie bedzie jazda poki co od pol roku papier umarl obroty marniutkie
O wlasnie ..poczekajmy jak zloza wniosek..co sie bedzie dzialo..podoba mi sie to pytanie- ca sadzicie o nowym raporcie? Fajne to jest...nawet smieszne..
wemus [188.146.164.*]2018-06-28 19:03 Niebawem zjazd na 8gr Warto sprzedać po 10gr i odkupić niżej - tak pisałeś. Jesteś na giełdzie 9 lat jak piszesz i prosisz o doradztwo o co tu chodzi ??????????????
po prostu nie śledze tej spółki present bo siedze teraz w FDG a tylko tak z ciekawości chcialem sie zapytac co oni znowu kombinują w tym present24, o jakims svaroskim gadaliscie nie wiem o co chodzilo czy znowu o emisji, tak piszecie ze nie wiadomo o co chodzi na tym forum. nie badz smieszny przeciez nie bede czytal calej ksiazki o presenta24 i tracil 5 dni.
Oj Panowie, nie udzielam się tutaj za często - jestem raczej obserwatorem, zbieram informacje i analizuje fakty. P24 jeszcze będzie grane. Ale teraz? Ten cały wemus czy jak mu tam ...to taka forumowa huba. Nic nie wnosi tylko próbuje upchnąć swojego gniota :) typowy ynwestor. Na jakiegoś dzieciaka mi wygląda to, albo pensjonariusz