Czy Wy naprawde uwierzyliscie, ze spolka sygnowana przez kogos takiego jak radek majdan moze byc powaznym tworem? Ktos faktycznie sie ludzil, ze to bedzie cos innego jak kolejne spekulanckie g**ienko do przelewania kasy? Ta spolka to kolejny lep na patologicznych naganiaczy na wzrosty (co najlepiej widac po watkach na tym forum), probojacych ugrac koleczka swoimi lichymi grosinami. Obudzcie sie..
Otóż to :))..naiwniaków nie brakuje. Game is over, przyjmijcie do wiadomości. Choć przyznam Majdan zaimponował mi swoim stylem wejścia na giełdę, tzn na bogato..zresztą tak jak sam lubi :))) facet ma rozmach :))
nie bylbym pewny czy to powrot do debiutu . Majdan I jego koledzy...Wojciechowski I inni polscy milionerzy moga tu jeszcze niezle up wykrecic a pamietajce ze radzi I jego zona obracaja sie w kregach bogatych I medialnych ( nozka zlamana , rozenek w kozaczkach I juz na pierwszych stronach news) A na takiej spolce poki co jego koledzy moga krecic ile chca a naiwniacy jak to barany pojda za pasterzem
Nie, nie sadzę, że mogą dalej kręcić, bo inaczej podpadną pod nadzór. Zrobili jeden strzał, przypadkowo i ja załapałam się na ten strzał i to starczy. Wejście smoka odbyło się :)