• Czy wy naprawde.. Autor: ~glos_prawdy_objawion [81.190.227.*]
    Czy Wy naprawde uwierzyliscie, ze spolka sygnowana przez kogos takiego jak radek majdan moze byc powaznym tworem?
    Ktos faktycznie sie ludzil, ze to bedzie cos innego jak kolejne spekulanckie g**ienko do przelewania kasy?
    Ta spolka to kolejny lep na patologicznych naganiaczy na wzrosty (co najlepiej widac po watkach na tym forum), probojacych ugrac koleczka swoimi lichymi grosinami.
    Obudzcie sie..
  • Re: Czy wy naprawde.. Autor: ~kobitka [83.6.19.*]
    Otóż to :))..naiwniaków nie brakuje. Game is over, przyjmijcie do wiadomości. Choć przyznam Majdan zaimponował mi swoim stylem wejścia na giełdę, tzn na bogato..zresztą tak jak sam lubi :))) facet ma rozmach :))
  • Re: Czy wy naprawde.. Autor: ~peternyc [100.8.240.*]
    nie bylbym pewny czy to powrot do debiutu . Majdan I jego koledzy...Wojciechowski I inni polscy milionerzy moga tu jeszcze niezle up wykrecic a pamietajce ze radzi I jego zona obracaja sie w kregach bogatych I medialnych ( nozka zlamana , rozenek w kozaczkach I juz na pierwszych stronach news) A na takiej spolce poki co jego koledzy moga krecic ile chca a naiwniacy jak to barany pojda za pasterzem
  • Re: Czy wy naprawde.. Autor: ~kobitka [83.6.19.*]
    Nie, nie sadzę, że mogą dalej kręcić, bo inaczej podpadną pod nadzór. Zrobili jeden strzał, przypadkowo i ja załapałam się na ten strzał i to starczy. Wejście smoka odbyło się :)
  • Re: Czy wy naprawde.. Autor: ~Peternyc [100.8.240.*]
    przy takich pieniadzach nadzor nie zaklada czerwonych okularow do get back jeszcze pare gorek brakuje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.154.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~glos_prawdy [81.190.227.*]
    Chyba jestem jasnowidzem..

A kolega @RMRMR ladnie nagania na wzrosty.
    Spamuje watki jak szalony.
[x]
COSMA 0,28% 0,36 2025-10-10 15:27:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.