Dnia 2018-07-01 o godz. 13:33 ~mart napisał(a): > chyba zębów
no co mart, Lukii, Wolf,Jajca,Cekx- może ty jesteś nawet tylko jeden albo jest was 2 góra trzech co tak mieszacie,ale pamiętaj,że po zgłoszeniu do KNF będę domagać się sprawdzenia rachunku maklerskiego( transakcji)i powiązanych z tymi transakcjami wpisów na forum nie tylko na alei i to was niestety pogrąży
Dnia 2018-07-01 o godz. 14:34 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-01 o godz. 13:33 ~mart napisał(a): > > chyba zębów > > no co mart, Lukii, Wolf,Jajca,Cekx- może ty jesteś nawet tylko jeden albo jest was 2 góra trzech co tak mieszacie,ale pamiętaj,że po zgłoszeniu do KNF będę domagać się sprawdzenia rachunku maklerskiego( transakcji)i powiązanych z tymi transakcjami wpisów na forum nie tylko na alei i to was niestety pogrąży
chłopie ja nie mam nic wspólnego z tamtymi, jestem tutaj od końca 2016 z tym że od lutego przewalałem trochę sprzedawałem a potem kupowałem pod raport i mnie spółka wy.....ła tym zawieszeniem kursu bo miałem nieco inne plany w czerwcu a kasa zamrożona a do tego po wznowieniu nadal marazm po prostu śmieszą mnie już te przepychanki na forum jedni piszą że trup inni że mega spółka żenada
Powiem jedno zachowanie kursu jest znacząco dziwne. Nagle pojawiające się obroty po 400 tysięcy jednego dnia też nie jest normalnym zachowaniem. Pisz do KNF razem z tymi skanami niech zjadają sprawę. Zwłaszcza lakiego który wypisywal te bzdury a teraz zadowolony zmienił nik i myśli że jest anonimowy. Jest naiwny w takim razie albo pracuje dla kogoś
Dnia 2018-07-01 o godz. 13:14 ~lol napisał(a): > Będzie wybicie!!!
Zobacz wątki dotyczące AlejaSamochodowa.plZobacz profil AlejaSamochodowa.pl Autor: ~mart [188.146.106.*] 2018-07-01 13:33 Ostatni dostępny kurs: 0,74 zł Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Zgłoś do moderatora chyba zębów właściwa odpowiedź to: 1) gdy lol, mart i inne stąd znikną( szukaj dentysty- jak pisałeś- wybicie chyba zębów) 2) znikną - kwestia czasu, czekam na maila, jeśli jego adresat nie złoży doniesienia o manipulacji to ja 5-lipca składam doniesienie do KNF- wklejam wasze posty, robię kopię maila do kNF- i wklejam na forum-kasa nie gra roli, przy zysku z akcji na jednej ze spółek i dywidendy z drugiej-1/4 zainwestowanej( wcale nie małej) tu kasy, jestem gotów nawet na ewentualną jej stratę
przestańcie głupoty pisać ,,,dzieci z piaskownicy ,,,,,,,,,,,,jak kurs będzie 2 zeta to ktoś napisze do knf ?????????????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,,,,,,więc to nie są żadne przekręty tylko wasza wewnątrz ukryta wola że kurs nie powinie spadać tylko rosnąc ,,,,,,,,,,,,,,przecież wiadomo że każdy z nas ,,ja również bo mam akcję ,,,woli żeby kurs był wysoko ale nie można z siebie idioty robić ,,,,,,,,,,,,chcecie dokopać trolom ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umówmy sie że przez tydzień każdy z nas przygotuje trochę gotówki ,,,tyle na ile go stać i pokażemy ignorantom gdzie powinien kurs się znajdować ,,,każdy się ustawi na odpowiednim poziomie i już między sobą nie będą handlować ,,,,,chyba że na wyższym poziomie ,,,,nawet nie musimy kupowac ale pokażemy że stoimy
Dnia 2018-07-01 o godz. 20:08 ~musztarda napisał(a): > Masz racje. Po co piszecie te głupoty. Niebawem raport miesięczny za czerwiec. W sumie mogli by opublikować od razu i za lipiec;)
Niech od razu opublikują za 1Q 2019 r. wtedy popyt wzrośnie.
Dnia 2018-07-01 o godz. 18:11 ~wojtek napisał(a): > przestańcie głupoty pisać ,,,dzieci z piaskownicy ,,,,,,,,,,,,jak kurs będzie 2 zeta to ktoś napisze do knf ?????????????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,,,,,,więc to nie są żadne przekręty tylko wasza wewnątrz ukryta wola że kurs nie powinie spadać tylko rosnąc ,,,,,,,,,,,,,,przecież wiadomo że każdy z nas ,,ja również bo mam akcję ,,,woli żeby kurs był wysoko ale nie można z siebie idioty robić ,,,,,,,,,,,,chcecie dokopać trolom ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umówmy sie że przez tydzień każdy z nas przygotuje trochę gotówki ,,,tyle na ile go stać i pokażemy ignorantom gdzie powinien kurs się znajdować ,,,każdy się ustawi na odpowiednim poziomie i już między sobą nie będą handlować ,,,,,chyba że na wyższym poziomie ,,,,nawet nie musimy kupowac ale pokażemy że stoimy >
Jaki ma cel ta akcja? W ramach protestu ubrać się w syfa jeszcze mocniej? hahaha żeby cwańszy mógł wyjść cichaczem. Brawo Ty! :)
a jakicel ma twoja akcja żeby zniechęcic papier ?????????? skoro go nie masz i nie chcesz to nie interesuj się akcją ,,,,,a skoro się interesujesz to znaczy że akcja przeszkadza ci w skupie i wszystko jasne taniej nie dostaniesz