• tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~marek [83.30.253.*]
    północ !!!!!
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~xxx [31.0.127.*]
    Dnia 2018-07-01 o godz. 12:47 ~marek napisał(a):
    > północ !!!!!

nie budź lolków, bo zaraz napiszą,że kurs to południe
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~lol [5.184.234.*]
    Będzie wybicie!!!
    kiedy,wróżbito
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~mart [188.146.106.*]
    chyba zębów
    Dnia 2018-07-01 o godz. 13:33 ~mart napisał(a):
    > chyba zębów

no co mart, Lukii, Wolf,Jajca,Cekx- może ty jesteś nawet tylko jeden albo jest was 2 góra trzech co tak mieszacie,ale pamiętaj,że po zgłoszeniu do KNF będę domagać się sprawdzenia rachunku maklerskiego( transakcji)i powiązanych z tymi transakcjami wpisów na forum nie tylko na alei i to was niestety pogrąży
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~pasiKoNik [109.207.108.*]
    Dnia 2018-07-01 o godz. 14:34 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2018-07-01 o godz. 13:33 ~mart napisał(a):
    > > chyba zębów
    >
    > no co mart, Lukii, Wolf,Jajca,Cekx- może ty jesteś nawet tylko jeden albo jest was 2 góra trzech co tak mieszacie,ale pamiętaj,że po zgłoszeniu do KNF będę domagać się sprawdzenia rachunku maklerskiego( transakcji)i powiązanych z tymi transakcjami wpisów na forum nie tylko na alei i to was niestety pogrąży

link
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    pamiętaj- 5 lipca kończy się o godz 0,00- chodź dużo wcześniej idę spać, bo wcześnie wstaję i zamieszczę mój obiecany wpis:)))))))))))))))))))))
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~mart [188.146.106.*]
    chłopie ja nie mam nic wspólnego z tamtymi, jestem tutaj od końca 2016 z tym że od lutego przewalałem trochę sprzedawałem a potem kupowałem pod raport i mnie spółka wy.....ła tym zawieszeniem kursu bo miałem nieco inne plany w czerwcu a kasa zamrożona a do tego po wznowieniu nadal marazm
    po prostu śmieszą mnie już te przepychanki na forum jedni piszą że trup inni że mega spółka
    żenada
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Powiem jedno zachowanie kursu jest znacząco dziwne. Nagle pojawiające się obroty po 400 tysięcy jednego dnia też nie jest normalnym zachowaniem. Pisz do KNF razem z tymi skanami niech zjadają sprawę. Zwłaszcza lakiego który wypisywal te bzdury a teraz zadowolony zmienił nik i myśli że jest anonimowy. Jest naiwny w takim razie albo pracuje dla kogoś
    Dnia 2018-07-01 o godz. 13:14 ~lol napisał(a):
    > Będzie wybicie!!!

Zobacz wątki dotyczące AlejaSamochodowa.plZobacz profil AlejaSamochodowa.pl
    Autor: ~mart [188.146.106.*] 2018-07-01 13:33
    Ostatni dostępny kurs:  0,74 zł
    Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!!
    chyba zębów
    właściwa odpowiedź to:
    1) gdy lol, mart i inne stąd znikną( szukaj dentysty- jak pisałeś- wybicie chyba zębów)
    2) znikną - kwestia czasu, czekam na maila, jeśli jego adresat nie złoży doniesienia o manipulacji to ja 5-lipca składam doniesienie do KNF- wklejam wasze posty, robię kopię maila do kNF- i wklejam na forum-kasa nie gra roli, przy zysku z akcji na jednej ze spółek i dywidendy z drugiej-1/4 zainwestowanej( wcale nie małej) tu kasy, jestem gotów nawet na ewentualną jej stratę
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    przestańcie głupoty pisać ,,,dzieci z piaskownicy ,,,,,,,,,,,,jak kurs będzie 2 zeta to ktoś napisze do knf ?????????????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,,,,,,więc to nie są żadne przekręty tylko wasza wewnątrz ukryta wola że kurs nie powinie spadać tylko rosnąc ,,,,,,,,,,,,,,przecież wiadomo że każdy z nas ,,ja również bo mam akcję ,,,woli żeby kurs był wysoko ale nie można z siebie idioty robić ,,,,,,,,,,,,chcecie dokopać trolom ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umówmy sie że przez tydzień każdy z nas przygotuje trochę gotówki ,,,tyle na ile go stać i pokażemy ignorantom gdzie powinien kurs się znajdować ,,,każdy się ustawi na odpowiednim poziomie i już między sobą nie będą handlować ,,,,,chyba że na wyższym poziomie ,,,,nawet nie musimy kupowac ale pokażemy że stoimy

• Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~musztarda [31.182.136.*]
    Masz racje. Po co piszecie te głupoty. Niebawem raport miesięczny za czerwiec. W sumie mogli by opublikować od razu i za lipiec;)
    Dnia 2018-07-01 o godz. 20:08 ~musztarda napisał(a):
    > Masz racje. Po co piszecie te głupoty. Niebawem raport miesięczny za czerwiec. W sumie mogli by opublikować od razu i za lipiec;)

Niech od razu opublikują za 1Q 2019 r. wtedy popyt wzrośnie.
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~musztarda [31.182.136.*]
    he no co Ty przecież mamy dopiero 2018 skąd mogą wiedzieć za ile zysku będą mieli w 2019?
    Dnia 2018-07-01 o godz. 18:11 ~wojtek napisał(a):
    > przestańcie głupoty pisać ,,,dzieci z piaskownicy ,,,,,,,,,,,,jak kurs będzie 2 zeta to ktoś napisze do knf ?????????????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,,,,,,więc to nie są żadne przekręty tylko wasza wewnątrz ukryta wola że kurs nie powinie spadać tylko rosnąc ,,,,,,,,,,,,,,przecież wiadomo że każdy z nas ,,ja również bo mam akcję ,,,woli żeby kurs był wysoko ale nie można z siebie idioty robić ,,,,,,,,,,,,chcecie dokopać trolom ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umówmy sie że przez tydzień każdy z nas przygotuje trochę gotówki ,,,tyle na ile go stać i pokażemy ignorantom gdzie powinien kurs się znajdować ,,,każdy się ustawi na odpowiednim poziomie i już między sobą nie będą handlować ,,,,,chyba że na wyższym poziomie ,,,,nawet nie musimy kupowac ale pokażemy że stoimy
    >

Jaki ma cel ta akcja? W ramach protestu ubrać się w syfa jeszcze mocniej? hahaha żeby cwańszy mógł wyjść cichaczem. Brawo Ty! :)
  • Re: tylko kwestia czasu i północ !!!!! Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    a jakicel ma twoja akcja żeby zniechęcic papier ?????????? skoro go nie masz i nie chcesz to nie interesuj się akcją ,,,,,a skoro się interesujesz to znaczy że akcja przeszkadza ci w skupie i wszystko jasne taniej nie dostaniesz
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.