Bardzo proszę o taki ładny strzał jak wczoraj, niestety nie było mnie przy komputerze i nie zdążyłem sprzedać.
Jakby tak dziś można było to będę bardzo wdzięczny, pieniążki przydadzą się mi na wakacje.
Dnia 2018-06-29 o godz. 14:32 ~bob napisał(a): > c > > > > Bardzo proszę o taki ładny strzał jak wczoraj, niestety nie było mnie przy komputerze i nie zdążyłem sprzedać. > > Jakby tak dziś można było to będę bardzo wdzięczny, pieniążki przydadzą się mi na wakacje. > > > > Z pozdrowieniami > > mały inwestorek > > Szanowny Panie/Pani mały inwestorku, chwilowo gram na śmieciu majdanowym ale jak sie skończy to tu zaraz wracam i robie pompe
Serdecznie dziękuję za te przepiękne wzrosty, niestety biję się w piersi ale zadziałała ludzka pazerność i nie sprzedałem.
Pomyślałem, że może wyjadę na wczasy za granicę dlatego tak grzecznie zapytuję czy ten wzrost to już była "pompa" czy to tylko wstęp ?
Dnia 2018-07-09 o godz. 08:56 ~małyinwestorek napisał(a): > Szanowny Panie/Pani Duży Inwestorze > > > > Serdecznie dziękuję za te przepiękne wzrosty, niestety biję się w piersi ale zadziałała ludzka pazerność i nie sprzedałem. > > Pomyślałem, że może wyjadę na wczasy za granicę dlatego tak grzecznie zapytuję czy ten wzrost to już była "pompa" czy to tylko wstęp ? > > > > Pozdrawiam > > mały inwestor > >
Szanowny Panie/Pani Małyinwestorku, niestety pompa oodłożona w czasie bo teraz zajmuuje się następnm śmeciem z wałconectu Merlinem.ale to już końcówka więc zaraz wracam i robę pompę Z poważaniem Duży inwestor vel Gruba Ryba
Ty sie lepiej zabierz za swoją kobietę, bo za jakiś czas twoje rogi utrudnią ci przejście przez drzwi do domu:))))))) Ps. ucałuj swoją lubę tam gdzie najbardziej lubi:)))))