Nikocipas pisze jednego posta dziennie, a jako lalilolek już w ogóle przestał, bolek i lolek zamilkł, kruchy i jego 7 wersji zniknął całkowicie. Spółdzielnia znikła.
Chyba wiecie co to oznacza :D
Trzecia fala rusza. Trzecia fala jest najmocniejsza.
Dnia 2018-06-29 o godz. 10:11 ~abc napisał(a): > Nikocipas pisze jednego posta dziennie, a jako lalilolek już w ogóle przestał, bolek i lolek zamilkł, kruchy i jego 7 wersji zniknął całkowicie. Spółdzielnia znikła. > > Chyba wiecie co to oznacza :D > > Trzecia fala rusza. Trzecia fala jest najmocniejsza.
Dnia 2018-06-29 o godz. 10:36 ~Wacek_Placek napisał(a): > Wg stooq.pl Vabun ma C/Z = 552, Gratulacje dla idiotów.
ja jestem idiota wczoraj wzielem 2,60 dzis placa 6zl brawo ty,ff tylko 13% dwoch wlascicieli radziu majdan i mbf nie zamierzaja tak tanio sprzedawac;)))
bolek,czy twój mocodawca nie kazał już ci zniknąć z forum i nie uwalać dalej kursu( dotyczy to też twoich kolegów), jeśli nie to wkrótce to nastąpi:)))
Dnia 2018-06-29 o godz. 11:12 ~xxx napisał(a): > bolek,czy twój mocodawca nie kazał już ci zniknąć z forum i nie uwalać dalej kursu( dotyczy to też twoich kolegów), jeśli nie to wkrótce to nastąpi:)))
o jakich mocodawcach piszesz nie mam zadnych mocodawcow dajcie znac jak wybija opor 85gr i tyle na temmat kursu pozdr z vabuna
Dnia 2018-06-29 o godz. 10:11 ~abc napisał(a): > Nikocipas pisze jednego posta dziennie, a jako lalilolek już w ogóle przestał, bolek i lolek zamilkł, kruchy i jego 7 wersji zniknął całkowicie. Spółdzielnia znikła. > > Chyba wiecie co to oznacza :D > > Trzecia fala rusza. Trzecia fala jest najmocniejsza.
Na Vabun takie masz zyski a Ty tu? Normalnie człowiek by pilnował by wyjsc w odpowiednim momencie, człowiek który ma tam akcje no a Ty tylko piszesz że je masz.
Ps. Za miesiąc dobieram kolejne trzymajcie dla mnie na tym poziomie jak Wam się nie znudzi
Dnia 2018-06-29 o godz. 12:19 ~daro822 napisał(a): > Na Vabun takie masz zyski a Ty tu? Normalnie człowiek by pilnował by wyjsc w odpowiednim momencie, człowiek który ma tam akcje no a Ty tylko piszesz że je masz. > > > > Ps. Za miesiąc dobieram kolejne trzymajcie dla mnie na tym poziomie jak Wam się nie znudzi
co mam pilnowac jak vabun zawieszony na gornych podwojnych ;)))ja sie pytam co z 3 fala na aleji inwestora abc
Dnia 2018-06-29 o godz. 12:43 ~abc napisał(a): > śmieszny jesteś to mi wesoło naganiaczu :DDDDDDDDD > co ty myślisz, ze fale się w jeden dzień rysują :DDDDDDDD > buhahahhahahahha
nie owijaj kota ogonem abc zobacz co napisales w swoim zalozycielskim poscie o fali daj znac jak wybijecie opor 85gr;)))
a ja widze jedno , jak tylko kurs szykował sie do ruchu w góre natychmiast było sru i to na 64 grosze , teraz jakos dziwnie stoi tyle tysiecy na zakup i nikt sprzedac nie chce to ma pokazac ze narazie nie dadza kursowi pójsc w góre tylko ma stac na bacznośc na tym poziomie moze to byc zagranie pod przyszłą emisje i moim zdaniem stoi za tym ktos mocny bo nie zwaza na nic , kurs ma stac tu i koniec a popieram incjatywe , ja tylko meilowo zgłosiłem ale nie dawałem skanów , nalezy zgromadzic cała dokumentacje i puscic cały komplet i wymagac działania
No uprzedziles mnie, bo chciałem właśnie napisać że jak tylko kurs próbuje wyrwać się powyżej 0,80 to z automatu jest zduszony i pojawiają się różne dziwne wpisy na forum, nie sądzę żeby to był przypadek, i gdyby to faktycznie rynek decydował o kursie to bylibyśmy w innym miejscu.
A ja już nie wiem co tu się dzieje. Czy faktycznie steruje tu ktoś kursem? Tyle czasu? i po co? Czy też spółka po prostu nie ma sentymentu na rynku. Teraz na topie są mocno przegrzane wskaźnikowo spółki gameingowe. Może jak zaczyna się zawijać to tutaj przypłynie trochę kapitału.
Pasowało by kogoś konkretnego z kasą znaleźć teraz żeby im te zabawki zabrał :). Co do emisji cena nominalna 1 zł to czemu tak nisko by pilnowali tego poziomu.
tutaj nawet spekuła jazdy nie zrobiła. na byle syfach i trupach grają co pewien czas a tu nic. mona było zrobić jazde na 2 zł i tam ubrać towarzystwo a jednak nie zrobili. nie mają akcji i tyle
spekuła nie zrobiła bo ma za mało akcji i dlatego tak cisną, takie dna sa pompowane a tu za kazdym pozytywnym infem zawsze był impuls w duł , to chyba daje troche do myslenia i pełno syfu sie na forum zrobiło jestem absolutnie za ukruceniem tego szajsu, przesłac skany ich bzdur gdzie trzeba , niech nie czuja sie anonimowo
Nie wiem czy to dzieło spekuły. Ale mam wrażenie że przez ostatnie dni ktoś chciał rozbujać kurs. Animator? Dziś też poszedł baton na widłach. Po co przecież na spokojnie można było to przez tydzień wywalać na wyższych poziomach no ale może komuś śię spieszyło. Mam nieodparte wrażenie iż poniedziałek przynajmniej na otwarciu będzie duże up
Uciekających nie zadowalają zlecenia po lewo, musicie wystawić parędziesiąt k na kupno po >70 gr. a zobaczycie że nikt się zastanawiał nie będzie czy sprzedawać czy nie. Nie oszukujcie się że ktoś chce Wam wyrwać ten papier z rąk bo tak wcale nie ma, złudna jest myśl iż w końcu kurs wystrzeli na 2 zł, bo nie wystrzeli :D Spółki gamingowe są grane teraz, lecz ich przyszłość też jest skazana na porażkę, ponieważ grane będą inne sektory gospodarki. Spółki z grami są mocno przegrzane więc teraz będą miały sporo czasu na to by się wychłodzić, obserwujcie 11Bit to zrozumiecie. Takie spółki jak Wasza nie powinny w ogóle wchodzić na giełdę, dobre spółki w tej branży nie szukają inwestorów na taką skalę. Taka sytuacja musi być wałem.
Ktoś tu napisał o wysłaniu zapytania do Spółki by się odniosła do obecnego kursu. Wiele osób tu pisze, za pewne sa tu osoby o znacznym zaangażowaniu w akcje Spółki. Zachecam takie osoby do kontaktu z przedstawicielami Spółki w imieniu wszystkich akcjonariuszy o wysłanie takiego zapytania. Sam bym to zrobił jednak z moją ilością mógłbym zostać zignorowany ;).
Dnia 2018-06-30 o godz. 10:08 daro822 napisał(a): > Ktoś tu napisał o wysłaniu zapytania do Spółki by się odniosła do obecnego kursu. Wiele osób tu pisze, za pewne sa tu osoby o znacznym zaangażowaniu w akcje Spółki. Zachecam takie osoby do kontaktu z przedstawicielami Spółki w imieniu wszystkich akcjonariuszy o wysłanie takiego zapytania. Sam bym to zrobił jednak z moją ilością mógłbym zostać zignorowany ;).
masz akcje-masz prawo,pytanie czy odpowiedzą?Myślę,że niejednego maila już dostali i to z niektórymi kopiami wpisów na forum.Powinni na to zareagować, przynajmniej na oszczerstwa rzucane w stronę spółki- poczekamy, zobaczymy:)))
Oczywiście że nikt nie wywalil, mają akcji mnóstwo na słupach i tymi akcjami mogą blokować wszystko, w rękach drobnych tych akcji jest dużo mniej niż wskazuje na to ff.
Ślepcy, ktoś wychodzi, nie ma ruchu pomimo dobrych kwitów spółki? To jest wystarczający powód żeby wyjść z tej spółki. Im prędzej to pojmiecie, tym lepiej.
Dnia 2018-06-30 o godz. 16:50 ~pasiKoNik napisał(a): > Ślepcy, ktoś wychodzi, nie ma ruchu pomimo dobrych kwitów spółki? To jest wystarczający powód żeby wyjść z tej spółki. > Im prędzej to pojmiecie, tym lepiej.
Dnia 2018-06-30 o godz. 16:50 ~pasiKoNik napisał(a): > Ślepcy, ktoś wychodzi, nie ma ruchu pomimo dobrych kwitów spółki? To jest wystarczający powód żeby wyjść z tej spółki. > Im prędzej to pojmiecie, tym lepiej.
podobno zostaliście milionerami na vabunie, więc nie rozumiem co tu jeszcze robicie,jak to określacie -syfie,szambie...???