Nie mam żadnych nowych informacji. Trzeba chyba czekać, aż znajdą inwestora, który przejmie akcje i wprowadzi nową spólkę. Ale jak widać mają gdzieś inwestorów mniejszościowych i nie śpieszy im się. Wczoraj GPW w ramach ostrzeżenia, za nieprzekazanie kolejnego rocznego raportu, przeniosło ich z podwójnego fixingu na pojedyńczy. Co znaczy, ze po odwieszeniu będzie można handlować tylko przez pół godziny 11-11.30. Może ktoś zadzwoni jeszcze do prokurenta i dowie się czegoś?
Jak rozmawiałem kiedyś z tym prokurentem to sie od spółki odcinał i mówił ze mu tylko telefon został, może nie umiem zagadać odpowiednio. zresztą teraz nawet strony nie ma to i nr nie wiem jaki.
Napisałem na FB do prezesa - z braku kontaktu tylko tak pozostaje. Odpisał mi, że od 2 dni nie jest już prezesem i nie może udzielać obecnie żadnych informacji. Zobaczymy czy pojawi się komunikat jakiś. Czy zmiana to oznaka, że coś się zacznie dziać, czy wręcz przeciwnie - dwie zmiany prezesa w przeciągu kilku miesięcy to znaczy, że piach. Chyba pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość i mieć nadzieje, że to kiedyś ruszy.