• Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~Hej [37.47.152.*]
    nie chce sie znecac, widac kto naganial...
    "ania" jak chodzilo po 80-90gr pisala , ze nie chce juz jej sie pisac i chronic kapitalu leszczy. Ze chca ich wystukac z akcji. Smiech przez lzy
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~MARK [94.254.176.*]
    A ja ciągle mam, nie przycinam.
    Staram się nigdy nie pisać po ile mogą chodzić akcję, bo jak każdy z nas, wiem że na NC wyciągu 8 godzi.może dojść do ogromnych zmian w jedną lub drugą stronę.
    Co dalej zrobię? niewiem. Czekam na walne, emisję, cenę nowych akcji, czekam na jakiś sygnał że firma zajmuje się nie tylko produkcją akcji.
    Jedno wiem na pewno, różowe okulary spadły i zostały podeptane.
    Pozdrawiam serdecznie.
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~bolek [37.47.199.*]
    Dnia 2018-06-26 o godz. 18:34 ~MARK napisał(a):
    > A ja ciągle mam, nie przycinam.
    > > Staram się nigdy nie pisać po ile mogą chodzić akcję, bo jak każdy z nas, wiem że na NC wyciągu 8 godzi.może dojść do ogromnych zmian w jedną lub drugą stronę.
    > > Co dalej zrobię? niewiem. Czekam na walne, emisję, cenę nowych akcji, czekam na jakiś sygnał że firma zajmuje się nie tylko produkcją akcji.
    > > Jedno wiem na pewno, różowe okulary spadły i zostały podeptane.
    > > Pozdrawiam serdecznie.

MARK i szacunek dla ciebie bo potrafisz przyznac sie do bledow a wiadomo ze to nc,ja tam niewierze takim spolka a szczegolnie jak ich wyrzucili na 2fixy to bylo ostrzerzenie duzo tu pialo ze po 1zl nie kupimy ile mamy dzis kurs 35gr na dzis,a swietna inwestorka Ania naganiala jaka to swietlana spolka itd,a wybitnie zdolnym byl nick inwestor jak to 5zl w marcu i za rok 100zl,tja gralem na tej spolce dt jak byla na ciaglych i pare ladnych kolek zrobilem i mam zasade nie gram na spolkach ktore sa na 2 fixach chocby miala rosnac do nieba bo i takie sie zdarzaly np cfi ale to byl jednostkowy przypadek spolek notowanych na 2-fixach,takze na dzis to ja tu mialem racje ze spolka wydmuszka jest te umowy itd,dzis 3razy mniej warta od 1zl jak zaczelem pisac pozdr
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    To po co tu jesteś skoro nie interesują cię spółki na 2 Fixach mam apel do prezesa co z infami dla współwłaścicieli czyli nas co z umowami itd
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~src [46.134.150.*]
    Jest tu dla takich jak Ty. Przeczytasz piękne info , kupisz akcje a później będziesz tu zadawal pytanje
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~Opiat [176.12.107.*]
    Schemat jak oststnio na spółce minox .
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~Hej [37.47.25.*]
    A gdzie sie podziala naczelna specjalistka??
  • Re: Ania juz przycina, a Ty? Autor: ~mieszkolodz [5.174.33.*]
    U naczelnika Holendra , pobiera lekcje przycinania .
[x]
COREY 6,06% 0,21 2026-04-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.