• Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~Dawid [31.179.99.*]
    Lada dzień, ja pi.le jak to mogło kosztować 20 zł!!!!!
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~Załamany [94.254.240.*]
    To tak jak na Mundialu... wszyscy kupili marzenia... i jest Mundial w 4K klika, kupa, katastrofa, kur....
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~adam [157.25.54.*]
    niestety ale chyba tak będzie ,gnoj już pewnie uciekł z kraju 1 gra tragedia a edengrad juz nie podniesie sie z gleby
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~sedan [91.231.93.*]
    Chce rozmnożyć akcje nową emisja dlatego spada, za dużo ubranych co im się nie opłaca wychodzić z tak dużą stratą . teraz se naprodukują żeby szukać naiwnych następnych.
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~jest_ok [188.146.167.*]
    ja kupiłem na IPO po 20 zł - trzymam tego śmiecia tylko dlatego, żeby mi przypominały o mojej naiwności jak czytałem raporty przed kupnem. nauka drogo kosztuje.
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~Hossa [94.75.90.*]
    Proponuje sprzedać, a potem ewentualnie odkupić jak chcesz to mieć ku przestrodze. Będziesz mógł rozliczyć stratę w podatku przynajmniej. Jak spadnie na grosze i zawieszą notowania, to zostaniesz z akcjami na rachunku bez możliwości sprzedaży i zaksięgowania straty. Pozostanie tylko fikcyjna sprzedaż poza rynkiem na podstawie umowy cywilnoprawnej i transfer na inny rachunek jakiegoś słupa. Tylko trzeba znaleść tego słupa.
  • Re: Pachnie tu groszowkami.. Autor: ~Hossa [94.75.90.*]
    Teraz już może być pozamiatane, zawieszenie notowań. Jak spółka oleje spełnienie warunķów, to nawet straty się nie odliczy.
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/31001791,gpw-w-sprawie-zawieszenia-obrotu-na-rynku-newconnect-akcjami-spolki-huckleberry-games-s-a
[x]
NEURONE -2,40% 1,22 2025-10-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.