Wtedy jeszcze mieliście mocno podgrzane wskaźniki, skoro wtedy nikt nie brał to teraz będą brać? Spadnie na 50 gr to też będziecie twierdzić że to wyleszczenie? Będziecie kwiczeć jak Ci z Mgames i GB, kwestia czasu.
Dnia 2018-06-26 o godz. 13:55 ~pasiKoNik napisał(a): > Wtedy jeszcze mieliście mocno podgrzane wskaźniki, skoro wtedy nikt nie brał to teraz będą brać? Spadnie na 50 gr to też będziecie twierdzić że to wyleszczenie? Będziecie kwiczeć jak Ci z Mgames i GB, kwestia czasu.
w tle dywidenda dlatego tak uwalacie aby taniej kupić i odkuć się na niej:))), poczekamy, przekonamy się
Dnia 2018-06-26 o godz. 15:03 ~Wesoły_Romek napisał(a): > Ignorant (Słownik Języka Polskiego) > człowiek odznaczający się brakiem podstawowej wiedzy; nieuk > > Mój wniosek jest jeden: moderator jest ignorantem.
a mój wniosek jest taki,że moderatorzy powinni ponosić odpowiedzialność karną za działanie niezgodne z prawdą i prawem
Ja mam pomysł, jadę na najbliższe Walne Alei. I wykorzystam do ostatniego wszystkie artykuły KSH, aby dowiedzieć się maksymalnie wiele o spółce. Jak nie będę mógł tego zrobić to zastosuję wszystkie możliwe ścieżki prawne. I się wtedy przekonam, czy takie 0 (zero) jak pasikoniki i lakiluki to ........... (żeby moder nie miał pretekstu).
Dnia 2018-06-26 o godz. 15:23 ~Wesoły_Romek napisał(a): > Ja mam pomysł, jadę na najbliższe Walne Alei. I wykorzystam do ostatniego wszystkie artykuły KSH, aby dowiedzieć się maksymalnie wiele o spółce. Jak nie będę mógł tego zrobić to zastosuję wszystkie możliwe ścieżki prawne. I się wtedy przekonam, czy takie 0 (zero) jak pasikoniki i lakiluki to ........... (żeby moder nie miał pretekstu).
przed walnym daj znać,czy na pewno jedziesz, bo kilka osób zapewne będzie chciało Ci dać upowaznienie, jak dam radę też się tam wybiorę ale jak będziesz mieć 100% pewności,że tam będziesz, to daj znać,pewnie niektórzy dadzą Ci upoważnienie do głosów w ich imieniu