wystaw się na K z większa ilością to zobaczysz jak ci spuszczą nadrukowanego papieru. Sami mają problem z upłynnieniem bo widzą że tego papieru toaletowego nikt nie chce ruszać
Kto ma wolne srodki, powinien kupować bo nie ma obiektywnej przyczyny spadków. Spółka notuje wzrost przychodów i zysku, cały czas się rozwija wręcz modelowo, skąd ten spadek notowań? nie znam odpowiedzi, bo nie ma tu logiki, zaryzykował bym jednak kupno bo fundamenty dobre.
Znamy ta spółkę. Chciwi zarządzający którzy akcji nachapali się prawie za darmo , a teraz regularnie pozbywają się nie patrząc na drobnych. Bym się nie zdziwił ze regularny spadek będzie poniżej emisyjnej. Regularny spadek od 6 zeta daje dużo do myślenia.
To ja intuicyjnie wyznaczyłem poziom wsparcia na poziomie 3,85 położyłem grubą kasę i kupowałem ------------------------------------------------------ dzisiaj jak ktoś zapomniał wycofać zlecenia kupna na 6 000 sztuk to część sprzedałem po 4,24
słabość szerokiego rynku, zachodni kapitał ucieka z rynków wschodzących... węgry turcja itd wszystko - 20%... to poszło za argentyną :/ ale spokojnie wiecznie to nie bedzie trwało. Raczej okazja do kupna , kwestia tylko żeby wyczuć dołek :)