Dnia 2018-07-03 o godz. 13:20 ~fryndzeldzyndzel napisał(a): > Nieinaczej. Ciekawe jak cena bedziw w kooejnych skupach,jak na rynku coraz blizej zetala, a pozniej groszówek...
Jakbyś przeczytał ustawę o ofercie to byś nie zadawał głupich pytań. Cena w kolejnych skupach (jeżeli takie będą) wiadomo jaka będzie, bo to wynika z prawa.
Jak beda dalsze skupy. Poza tym mam to gleboko co jest w ustawie,jaka cena itd. wydymaja Was z kasy i tyle, taki typ ynwestorów. Na groszówki idzie konsekwetnie.
Pomysl troche logicznie sypie ktos ,kto troche wiecej kasy od drobnych, wiecej informacji- jak zwykle. To dlaczego sypie ? Bo Wy wiecie cos tajnego,a oni nie? Zazwyczaj przy takim spontanicznym sypaniu, ukica dowie sie z opoznieniem jaki byl powod. Ale kazdy madry wojownik klawaitury
Jeśli Ty myślisz że sypie gruby akcjonariusz (116 tys. w sumie akcji w ciągu sesji) to jesteś w wielkim błędzie!!!!!!!!!!!!!!!!! Sypią zdezorientowani drobni -jak ktoś powiedział ulica ulicy oddaje !! Należy pamiętać ,że po umorzeniu akcji ze skupu II i III transzy ,będzie IV transza skupu. Następny skup w okolicach sierpnia!!!!!
edek , max, Tomek, olek możesz pisać pod jednym nickiem , nie musisz zmieniać nicka do każdego postu. a teraz do meritum dlaczego piszecie że tylko głupiec wywala przy tej cenie, dlaczego myślicie że to ulica oddaje ulicy? wg mnie tutaj praktycznie na tym poziomie cenowym nie ma ruchów ulicy wogóle, wszyscy są zmieszani ceną jaką teraz widzą, przypominam że przy skupie styczniowym kurs był w okolicy 2,30-2,50 , a po rozliczeniu tamtego skupu można było sprzedawać po 2,20 !!! Teraz mamy skup lipcowy i cena 1,25 !!! Dlaczego teraz np po skupie który będzie dajmy na to we wrześniu cena nie miałaby być np 80gr albo 60gr?? Dlaczego ci co teraz tak zachwalają kolejne skupy (nie wiadomo czy bedą i kiedy jeśli bedą) nie kupują akcji? Jeśli ktoś wierzy w skup kolejny to powinien kupować akcje bez opamiętania bo zaraz sprzeda je za 3,27 ?? A tu obroty praktycznie zerowe, właśnie ktoś wywalił kolejne 20tys akcji kurs już 1,23 i zaraz pewnie 1,20
To już wydmuszka . Praktycznie spółka nie posiada już prawie zadnych znaczacych aktywów.. Co do przyszłych skupów tez nie ma pewności czy bedą, więc kupowanie akcji, nie wiem pod co mija się z sensem. Ciekawa tylko jestem co najwięksi akcjonariusze zrobią z akcjami które im zostaną. Czy będzie to druga magna polonia, albo octawa, gdzie zarząd sobie siedzi na dupie i bierze kase za pierdzenie w stołek. ? Ja czekam na 1,30 - 1,40 i wychodzę z inwestycji, ale każdy niech robi jak uwaza