była... jednak mieli rację Ci, co twierdzili, ze to bankrut ... jestem bardzo ciekaw po ile będzie ta emisja i czy w ogóle znajda się chętni żeby to brać.. będzie jak na pbg :)
W tej cenie to nie ma w ogóle sensu ta emisja i cała procedura konwersji też nie ma sensu jedynie kto może wywalać to kosa bo ma akcje od 10 gr czuje się w pewnym sensie o szukany gdzie jest Ania i cała reszta byli pewni że holender good a firma da zarobić póki co jest inaczej
Dnia 2018-06-25 o godz. 16:30 ~Gdziejestania napisał(a): > W tej cenie to nie ma w ogóle sensu ta emisja i cała procedura konwersji też nie ma sensu jedynie kto może wywalać to kosa bo ma akcje od 10 gr czuje się w pewnym sensie o szukany gdzie jest Ania i cała reszta byli pewni że holender good a firma da zarobić póki co jest inaczej
moze to sa slupy holendra musialy tak pisac jaka to perla:)))a gdzie ten inwestor co maile pisal do warrena buffeta,
Tez mam takie odczucie, zostałem zwyczajnie oszukany, wprowadzony w błąd komunikatami przez zarząd ..
pytanie czy jesteśmy w stanie wystosować pozew zbiorowy i domagać się odszkodowania przed sądem
zarząd czuje się bezkarny, w zeszłym roku szedł komunikat za komunikatem (wprowadzajacy umyslnie ludzi w bład) a teraz cisza... nie ma pokazów, konwersji, umów... bedzie za to emisja akcji :)))) ..tylko u nas takie przekrety i w dodatku bezkarnie bravo knf, gpw..
Dnia 2018-06-26 o godz. 10:58 ~al napisał(a): > zarząd czuje się bezkarny, w zeszłym roku szedł komunikat za komunikatem (wprowadzajacy umyslnie ludzi w bład) a teraz cisza... nie ma pokazów, konwersji, umów... bedzie za to emisja akcji :)))) ..tylko u nas takie przekrety i w dodatku bezkarnie bravo knf, gpw..
a co sie dziwisz to spolka nc wydmuszka,jak sobie nie umieli poradzic z getbackiem knf takie mamy prawo w polsce
Bolek nie naganiaj. Bo spada. Swoją drogą musze Cię wynająć. Weź mi ponaganiaj np na cloud. Może z Twoja skutecznością zbiją kurs do 10 :) tam jest biznes, przychody a wycena śmiech. Tu odwrotnie. Wycena z kosmosu a forma nie działa.
Dnia 2018-06-26 o godz. 13:35 ~src napisał(a): > Bolek nie naganiaj. Bo spada. Swoją drogą musze Cię wynająć. Weź mi ponaganiaj np na cloud. Może z Twoja skutecznością zbiją kurs do 10 :) tam jest biznes, przychody a wycena śmiech. Tu odwrotnie. Wycena z kosmosu a forma nie działa.
src ja nie naganiam nikogo,kazdy ma swoj rozum nikt za nikogo nie wciska enteru,wystarczy spojrzec na wycene i wykres spolki,a swoja droga to zobacz qumak dzis;))))
No odjechał mi ale dziwilem się wczoraj że nie brali bo info juz było że z euvic się łączą wiec jakby wszystkie problemy znikają. Ciekawe gdzie to doleci. Jest duży zapas na wzrosty.