• Ruszy to wreszcie? Autor: ~Genergy [88.207.25.*]
    Powinno jechać jak kiedyś smoka

Gdzie ta marycha
  • Re: Ruszy to wreszcie? Autor: ~Zdzicho [188.146.132.*]
    Ruszy jak zniknie zapora na 4, zniknie znaczy zostanie anulowana bo na chwilę obecną nie przewiduję aby był ktoś zainteresowany kupnem tej pozycji w całości lub znacznej części. Może oznaczać to iż spółka jest już na granicy likwidacji lub opcja 2 zarząd jednak działa i ta blokada jest im na rękę lub może ktoś z nich lub słupów ją postawił bo gdyby to ulica to już by to zgarnęli. Tak się zastanawiam tylko jaki to ma cel no bo na spadki do 2 lub 1 to chyba nie liczą a może jednak tak skoro nawet po 3 brak chętnych na K. Obstawiam jednak że nic w spółce się nie dzieje ale po zdjęciu zapory kurs wyląduje 7-8 możliwe że nawet 9 (na 10 daje kilka %) potem spadek 4-5 i ponowne podbicie 7-9. Przebicie 10 tylko jak będzie info że faktycznie coś się dzieje i zawierają umowy na dostawy, wtedy kurs powinien znacznie przebić 10.
  • Re: Ruszy to wreszcie? Autor: ~Baranjestes [195.29.121.*]
    Głupoty piszesz jak ten naciagacz drwezol
  • Re: Ruszy to wreszcie? Autor: ~Zdzicho [188.146.132.*]
    Jakbyś dobrze przeczytał to zauważyłbyś iż opisałem opcje negatywną i pozytywną może ogólnikowo ale opisałem. Skoro jednak twierdzisz że napisałem głupoty to masz do tego prawo tylko że w takim wypadku z twojego rozumowania wynika że co??? że stoimy w miejscu skoro nie w dół, nie w górę, to gdzie na boki !!!.
    Masz możliwość weź się wykaż i napisz swoją opinie, ja się swoją z wami podzieliłem a jaka będzie przyszłość to czas pokaże oby jednak pozytywna i tego wszystkim życzę.
    Natomiast dla wyjaśnienia nigdy nie naganiałem a wręcz przeciwnie negowałem hura optymizm i wizje wysokich kursów co jak widać sprawdziło się w 100%.

• Re: Ruszy to wreszcie? Autor: lulu0071 [213.238.90.*]
    zgadzam się.... Zdzicho wiecznie mnie krytykował :)
  • Re: Ruszy to wreszcie? Autor: ~Marcin [5.172.238.*]
    W piątek RN powołała nową panią prezes, czyli jednak może coś tam się dzieje w spółce.
  • Re: Ruszy to wreszcie? Autor: ~Zdzicho [91.210.245.*]
    Oprócz wymiany prezesów ale czy coś więcej ? liczmy że jednak mimo okresu wakacyjnego jednak działają, chociaż zastanawiając się to zachodzi pytanie, na jakim polu. Bo tak właściwie to brak informacji czym ta spółka aktualnie się zajmuje. Moja propozycja taka, może jak nie leczniczą maryśkę to niech chociaż kolekcjonerską sprzedają.
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.