Czyli jak juz skupia to pojdzie do gory... na darmo by nie skupywali... :) Dlatego tez Amica byla sprzedawana od jakiegos czazsu zeby zanizyc kurs?? No ale ja sie nie znam :D
Dnia 2018-06-21 o godz. 17:20 ~abramik napisał(a): > Czyli jak juz skupia to pojdzie do gory... na darmo by nie skupywali... :) > Dlatego tez Amica byla sprzedawana od jakiegos czazsu zeby zanizyc kurs?? > No ale ja sie nie znam :D
zgadza się. Animator zaniża przed skupem. Na takim obrocie to trudne ani kosztowne nie jest....Jak skupować to oczywiście tanio a nie drogo aby zrobić dobrze tym, co zostali z drogim papierem
bronią kursu ciekawe jak długo .Dobrze że sprzedałam te akcje i ich nie odkupiłam jeszcze , Poczekam do 80 zł bo juz wiadomo że spadną po niżej stówy i wtedy będę się zastanawiać
Skoro według Was ma spaść poniżej 100, to po co członek zarządu niedawno kupował spory pakiet powyżej 120 zł (coś chyba koło 127 zł o ile się nie mylę)?
Dokładnie zobacz na zlecenia to są inwestorzy po 2,5,10 akcji a do powiedzenia mają najwięcej, spokojnie poczekamy do wyników za drugi kwartał, Amica skupuje bo ma akcje za darmo, skupią to bardzo dobrze będzie mniej akcji na rynku
Czyli jak za kilka tygodni zejdzie poniżej 100 zł za akcję to już skup nie będzie mógł być dalej realizowany. A że będzie poniżej 100 zł za akcję to jestem bardziej niż pewien.
Dlaczego nie bedzie mogl byc realizowany? Przecież skup nie musi byc realizowany poprzez kupowanie na sesjach gieldowych. Moze byc np. mini wezwanie (takie zaproszenie do sprzedazy), gdzie cena bedzie powyzej 100. Wiele spolek tak ostatnio robi