Dnia 2018-06-21 o godz. 09:17 ~Katastrofa napisał(a): > Co tu się dzieje???
ale masz nicków 5.184.231
Inwestor4fun Marysia- PBG Katastrofa, akcjonariusz- aleja itd i zawsze ten sam scenariusz " uwalanie kursu fałszywymi informacjami i innymi działaniami a później po zakupach wpisy z tego samego IP, albo też jego koledzy nawijają jak tu fajnie.Akcje rosną, sprzedaż i powtórka- następne kółeczko, możecie sobie sprawdzić na forach innych spółek
Dnia 2018-06-21 o godz. 09:27 ~xx napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 09:17 ~Katastrofa napisał(a): > > Co tu się dzieje??? > > ale masz nicków 5.184.231 > > Inwestor4fun > Marysia- PBG > Katastrofa, akcjonariusz- aleja > itd > i zawsze ten sam scenariusz " uwalanie kursu fałszywymi informacjami i innymi działaniami a później po zakupach wpisy z tego samego IP, albo też jego koledzy nawijają jak tu fajnie.Akcje rosną, sprzedaż i powtórka- następne kółeczko, możecie sobie sprawdzić na forach innych spółek >
a jakie to ma znaczenie co do kursu akcji,ze kolega pisze sobie z roznych nickow na forum
Dnia 2018-06-21 o godz. 09:42 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 09:27 ~xx napisał(a): > > Dnia 2018-06-21 o godz. 09:17 ~Katastrofa napisał(a): > > > Co tu się dzieje??? > > > > ale masz nicków 5.184.231 > > > > Inwestor4fun > > Marysia- PBG > > Katastrofa, akcjonariusz- aleja > > itd > > i zawsze ten sam scenariusz " uwalanie kursu fałszywymi informacjami i innymi działaniami a później po zakupach wpisy z tego samego IP, albo też jego koledzy nawijają jak tu fajnie.Akcje rosną, sprzedaż i powtórka- następne kółeczko, możecie sobie sprawdzić na forach innych spółek > > > > a jakie to ma znaczenie co do kursu akcji,ze kolega pisze sobie z roznych nickow na forum
fajnie,że przyznałeś,że to twój kolega, jakie znaczenie ano takie,że niektórzy wystraszeni inwestorzy podejmują po wpływem tego niewłaściwe decyzje inwestycyjne a to jak mniemam wiesz- jest to karalne
Dnia 2018-06-21 o godz. 10:00 ~glut napisał(a): > bolek jeśli uwazasz ze pisanie na forum nie ma wplywu na kurs to po co tu piszesz? przecież interesowało cie tylko uwalenie kursu
po to jest forum ze kazdy moze swoje opinie wyrazac,ja napisalem opor 85 i nic wiecej niewidze pod co to ma rosnac a wy naganiacie i straszycie knfem piszcie piszcie nawet niepotraficie wklec tresci maila wyslanego do knf-u,to raczej zapytajcie sie spolki czemu kurs spada,a co ma ja wpisy na forum jak kazdy walor spada i rosnie jak widac aleja swoje zrobili i teraz spada a kto napisze nie po waszej mysli to straszycie knfem smieszni jestescie
To ja też wyrażę swoą opinię. Pod kolejne umowy, pod rosnące z roku na rok przychody i zyski, pod rosnący eksport, pod roziwijanie działalności na wschód i zachód. Pod absurdalnie niskie wskaźniki wyceny c/z = 3, c/wk ~0.45. Pod brak zadłużenia. Ty nie widzisz ja widzę.
Dnia 2018-06-21 o godz. 11:04 ~Alek napisał(a): > Bo to Katarzyna jest. Nakręcony na jedną melodie. > > Co się tak martwisz knfem. Przecież to nie twój interes.
skoro rzucasz slowa na forum to badz wiarygodny,a tak probujesz wymijajaco odpowiadac,to ty pisales ze piszesz donosy na lakiego nie ja wiec jestes klamca i mocny w buzi
Dnia 2018-06-21 o godz. 10:52 ~abc napisał(a): > To ja też wyrażę swoą opinię. Pod kolejne umowy, pod rosnące z roku na rok przychody i zyski, pod rosnący eksport, pod roziwijanie działalności na wschód i zachód. Pod absurdalnie niskie wskaźniki wyceny c/z = 3, c/wk ~0.45. Pod brak zadłużenia. Ty nie widzisz ja widzę.
masz prawo wyrazic swoja opinie abc i za to szacunek ja wyrazilem swoja 85gr opor i tam poszli i zasieg zrobili i powolne opadanie kursu taka jest na dzis rzeczywistosc,ponoc wyniki takie rewelacyjne i mialo byc wczoraj 1zl a tu kurs 70gr dzis
Dnia 2018-06-21 o godz. 13:26 ~daro822 napisał(a): > Dzieki za niedługo będę miał conieco to się ustawie.
trochę po taniości im wpadło przed zawiasami , teraz sprzedają z kilkugroszowym zyskiem i chcą wrócić po popradniego minimum i następne kółeczko, teraz już wiecie- następny czaskowski miele ozorem
Dnia 2018-06-21 o godz. 13:29 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:26 ~daro822 napisał(a): > > Dzieki za niedługo będę miał conieco to się ustawie. > > trochę po taniości im wpadło przed zawiasami , teraz sprzedają z kilkugroszowym zyskiem i chcą wrócić po popradniego minimum i następne kółeczko, teraz już wiecie- następny czaskowski miele ozorem
ale ty masz bujna wyobaznie xxx pisalem ze ja nie kupuje tej spolki,ale na wykres potrafie popatrzec 67wsp i opor 85 a kto chce niech kupuje i sprzedaje,natomiast ty co potrafisz to wyzywac od naganiaczy zachowujesz sie jak dziecko ale zyj marzeniami bo to ci dobrze wychodzi
Dnia 2018-06-21 o godz. 13:48 ~xxx napisał(a): > tobie za to to wszystko dobrze nie wyjdzie:)))
okey rozumiem ze twoim guru na spolce jest dani on przeciez wie najlepiej co sie dzieje w spolce,wyniki niby super a kurs leci w dol nie dziwi cie to;))))
Dnia 2018-06-21 o godz. 13:52 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:48 ~xxx napisał(a): > > tobie za to to wszystko dobrze nie wyjdzie:))) > > okey rozumiem ze twoim guru na spolce jest dani on przeciez wie najlepiej co sie dzieje w spolce,wyniki niby super a kurs leci w dol nie dziwi cie to;))))
nie nie dziwi, bo dopóki nie kupicie ile chcecie albo nie uwalicie"panienki" kursu do poziomu za jaki wam zapłacono- to tak będzie i niczego innego się na razie nie spodziewam
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:07 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:52 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:48 ~xxx napisał(a): > > > tobie za to to wszystko dobrze nie wyjdzie:))) > > > > okey rozumiem ze twoim guru na spolce jest dani on przeciez wie najlepiej co sie dzieje w spolce,wyniki niby super a kurs leci w dol nie dziwi cie to;)))) > > nie nie dziwi, bo dopóki nie kupicie ile chcecie albo nie uwalicie"panienki" kursu do poziomu za jaki wam zapłacono- to tak będzie i niczego innego się na razie nie spodziewam
chlopie o czym ty piszesz masz problemy z czytaniem napisalem ze nie posiadam spolki ,jak ci brak argumentow to piszesz ze zaplacili wez ty zejdz na ziemie jestem i pisze na spolce w roli obserwujacego kurs bo to ty nagoniles ludzi na poziomach 120-30
Dnia 2018-06-21 o godz. 13:52 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:48 ~xxx napisał(a): > > tobie za to to wszystko dobrze nie wyjdzie:))) > > okey rozumiem ze twoim guru na spolce jest dani on przeciez wie najlepiej co sie dzieje w spolce,wyniki niby super a kurs leci w dol nie dziwi cie to;))))
guru jest tylko jeden i moja sprawa kto nim jest- podpowiem ci,że ty nim nigdy nie będziesz twoi kumple również i wszędzie na każdej spółce was znajdę i będę ostrzegać przed wami akcjonariuszy i wklejać wasze posty- najpierw naganiające na spadki a później zachwalające do zakupu:)))
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:14 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:52 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-06-21 o godz. 13:48 ~xxx napisał(a): > > > tobie za to to wszystko dobrze nie wyjdzie:))) > > > > okey rozumiem ze twoim guru na spolce jest dani on przeciez wie najlepiej co sie dzieje w spolce,wyniki niby super a kurs leci w dol nie dziwi cie to;)))) > > guru jest tylko jeden i moja sprawa kto nim jest- podpowiem ci,że ty nim nigdy nie będziesz twoi kumple również i wszędzie na każdej spółce was znajdę i będę ostrzegać przed wami akcjonariuszy i wklejać wasze posty- najpierw naganiające na spadki a później zachwalające do zakupu:)))
naprawde tobie potrzebny dobry lekarz psychiatra,mnie to rybka co ty bedziesz pisal ja sugeruje sie wykresem a nie wpisami forumowymi
Nie chce się wcinac w waszą dyspute, ale bolek nie jesteś konsekwentny, bo piszesz ze nie masz akcji i nie chcesz mieć a z drugiej strony piszesz ze kierujesz się wykresem, sory ale jakbyś nie miał w tym interesu to byś se d....y nie zawracał, wszyscy wiemy o co w tym chodzi.
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:26 ~Rodryg napisał(a): > Nie chce się wcinac w waszą dyspute, ale bolek nie jesteś konsekwentny, bo piszesz ze nie masz akcji i nie chcesz mieć a z drugiej strony piszesz ze kierujesz się wykresem, sory ale jakbyś nie miał w tym interesu to byś se d....y nie zawracał, wszyscy wiemy o co w tym chodzi.
bo niegram na tej spolce napisalem 67gr wsp opor 85 czy napisalem nieprawde,obserwuje i to co widze na wykresie napisalem i jadem nie rzucam jak to sa tu platni naganiacze
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:26 ~Rodryg napisał(a): > Nie chce się wcinac w waszą dyspute, ale bolek nie jesteś konsekwentny, bo piszesz ze nie masz akcji i nie chcesz mieć a z drugiej strony piszesz ze kierujesz się wykresem, sory ale jakbyś nie miał w tym interesu to byś se d....y nie zawracał, wszyscy wiemy o co w tym chodzi.
jeśli o mnie chodzi to możesz się wcinać, może coś ciekawego i sensownego napiszesz:)))
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:28 ~xxx napisał(a): > sam malujesz ten wykres, czy twoi koledzy lub mocodawcy?
nie mam mocodawcow pisze to co widze jak widzisz idealnie 85gr opor byl i nie przeszli to samo uderzyli we wsp 67gr jeszcze przed zawieszeniem o tym pisalem a ty bzdurne teorie jedynie co potrafisz pisac xxx
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:34 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 14:28 ~xxx napisał(a): > > sam malujesz ten wykres, czy twoi koledzy lub mocodawcy? > > nie mam mocodawcow pisze to co widze jak widzisz idealnie 85gr opor byl i nie przeszli to samo uderzyli we wsp 67gr jeszcze przed zawieszeniem o tym pisalem a ty bzdurne teorie jedynie co potrafisz pisac xxx
ależ ty jesteś ideał, mając trochę akcji i chcąc trochę pospekulować łatwo przewidzieć kurs akcji ustawiając odpowiednio zlecenia i tym razem wam się udało a co dalje napisz, gdzie się zatrzymamy, ja też już zaczynam robić kopię waszych postów bo do tej pory nie robiłem wszystkich
Dnia 2018-06-21 o godz. 14:39 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-06-21 o godz. 14:34 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-06-21 o godz. 14:28 ~xxx napisał(a): > > > sam malujesz ten wykres, czy twoi koledzy lub mocodawcy? > > > > nie mam mocodawcow pisze to co widze jak widzisz idealnie 85gr opor byl i nie przeszli to samo uderzyli we wsp 67gr jeszcze przed zawieszeniem o tym pisalem a ty bzdurne teorie jedynie co potrafisz pisac xxx > > ależ ty jesteś ideał, mając trochę akcji i chcąc trochę pospekulować łatwo przewidzieć kurs akcji ustawiając odpowiednio zlecenia i tym razem wam się udało a co dalje napisz, gdzie się zatrzymamy, ja też już zaczynam robić kopię waszych postów bo do tej pory nie robiłem wszystkich
rob rob kolego xxx 67-85 bedziesz mial sie od kogo uczyc taki kanal na teraz a w ktora strone wybije to juz rynek pokaze:)))
Brawo bolek, do galopu to pospólstwo! Oby się nie okazało że te wasze fundamenty, umowy i inne pierdaty nie były warte tyle co GetBack :D Tam też tacy specjaliści jak tutaj, uważali się za bogów rynków finansowych :D Teraz wiszą.
Lakiluk a ty widzę znowu zaczynasz w starym stylu, line umowy, nijakie fundamenty, zaraz znów napiszesz o lewych fakturach?, jak naganiasz to rób to przynajmniej profesjonalnie.Szkoda że zmieniłeś nick, przyzwyczaiłem się do lakiluka.
Dnia 2018-06-21 o godz. 15:46 ~pasiKoNik napisał(a): > Brawo bolek, do galopu to pospólstwo! > Oby się nie okazało że te wasze fundamenty, umowy i inne pierdaty nie były warte tyle co GetBack :D > Tam też tacy specjaliści jak tutaj, uważali się za bogów rynków finansowych :D Teraz wiszą.
pasikonik i tu sie z toba zgadzam tu kto napisze to co im sie nie podoba to odrazu knf.obrazanie wyzywanie,nazywanie naganiaczami na darmo kurs nie spadl z 160-70 na 70gr i to przy tak dobrych wynikach ale coz czas pokaze bo ponoc najlepsi sa doradcy na forum bankiera i kazdy bez licencji doradcy pozdr
wg squabera aktualnie kanał jest na 0.7-0.92 wczoraj / dziś odbiło się od 0.71-0.72 coby potwierdzało wsparcie ale siły brak na atak na 0.9 niestety rysuje się też nowy kanał znacznie bardziej spadkowy najbliższe sesje potwierdzą lub zanegują
wszystko do czasu. Dopóki nie pojawi się inwestor lub kilku którzy będą chcieli kupić z rynku za kwotę powiedzmy 100 tysięcy (która też jak na możliwości NC nie jest niebotyczna). Spadki przy wolumenie 1000 sztuk żenada. To gra komputer? co dziennie ten sam scenariusz spadek -10 na koniec podciągnięcie do -2% Wcześniej czy później spółka zostanie dostrzeżona.