Wiele się wyjasni będzie nowy inwestor z gotówką . Pojawiają się bardzo pozytywne komunikaty i ruszymy mocno w górę .Takie jest moje zdanie. Walne w przyszły czwartek. Dzwoncie do Prezesa to będziecie mieli szerszy obraz obecnej sytuacji w spółce. .Podziwiam sprzedających w tych cenach.
Dnia 2018-06-20 o godz. 13:01 ~Rychu napisał(a): > Jeszcze przed walnym do góry
hehe no prezes prawde ci powie brawo TERM:))))juz to slysze od roku jakie to umowy,juz po tamtym wza mialo isc a tu kurs coraz nizej z podbitkami co tam jeszcze wymyslisz:)))a warrren co powiedzial bo zaginal ten inwestor co pisal maile do warrena buffeta;)))
Termo:
pokaz- ruszamy
umowy- ruszamy
inwestor-ruszamy
po walnym-ruszamy
Rok czasu trzymam akcję, moja wiar w tą spółkę jest na tym samym poziomie co wiara że Polska reprezentacja wyjdzie z grupy.
Dokładnie chcemy faktów w końcu a nie zapewnień bo jest jak jest wiem że prowadzenie biznesu wymaga czasu ale w końcu trzeba dać nam zapewnienie że wszystko jest okej pokaz odbył się są 3 umowy a kurs leci więc czekamy na fakty a nie zapewnienia...
Dnia 2018-06-20 o godz. 13:12 ~MARK napisał(a): > Termo: > > pokaz- ruszamy > > umowy- ruszamy > > inwestor-ruszamy > > po walnym-ruszamy > > Rok czasu trzymam akcję, moja wiar w tą spółkę jest na tym samym poziomie co wiara że Polska reprezentacja wyjdzie z grupy.
dokladnie Mark juz jeden prezes mamil z getbacku bajkami chyba sam sie przekonales na wlasnej skorze z tego co pisales;))))
Bolek, dwie największe porażki w tym roku to: Ursusa i GetBak.
Na szczęście w portfelu inwestycyjnym są spółki które pokryły te straty. Jeżeli chodzi o T2P, nadzieja umiera ostatnia. To co pisałeś Ty, src, hej: firma zacznie sprzedawać i przenosić zyski, będzie można inwestować, nawet kupując akcję po 2zł , byłoby lepszym rozwiązaniem.
A Ronaldo 4 bramka.
Na plg przyjdzie tez czas. I nie naganiam tylko wskazuje pozytywy. Podpieram się liczbami z raportów. Średnia 0.37 wiec na ten moment pod kreską ale jestem spokojny. A tu? Straty, brak konkretów, fixy, problemy z raportami, obietnice bez pokrycia i szemrane zagrywki typu ustna umowa. Będzie prawdziwa umowa, przychody i perspektywa to kupię t2p i po 2 zł bo jeśli okaże się że biznes wypali i spółka poradzi sobie w swojej branży to long term mnie interesuje a nie jakieś dt czy 20-30%
Dnia 2018-06-20 o godz. 14:15 ~MARK napisał(a): > Bolek, dwie największe porażki w tym roku to: Ursusa i GetBak. > > Na szczęście w portfelu inwestycyjnym są spółki które pokryły te straty. Jeżeli chodzi o T2P, nadzieja umiera ostatnia. To co pisałeś Ty, src, hej: firma zacznie sprzedawać i przenosić zyski, będzie można inwestować, nawet kupując akcję po 2zł , byłoby lepszym rozwiązaniem. > > A Ronaldo 4 bramka.
dokladnie Mark,o to choc dobrze ze inne spolki daly zarobic straty z ursusa,getbacku i termo2.ps ach ten rnaldo jak na zawolanie bramki strzela a lewandowski 0:))))