• Po walnym ruszamy Autor: ~Termo [91.141.0.*]
    Wiele się wyjasni będzie nowy inwestor z gotówką . Pojawiają się bardzo pozytywne komunikaty i ruszymy mocno w górę .Takie jest moje zdanie. Walne w przyszły czwartek. Dzwoncie do Prezesa to będziecie mieli szerszy obraz obecnej sytuacji w spółce. .Podziwiam sprzedających w tych cenach.

• Re: Po walnym ruszamy Autor: ~Rychu [37.60.26.*]
    Jeszcze przed walnym do góry
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~bolek [37.47.238.*]
    Dnia 2018-06-20 o godz. 13:01 ~Rychu napisał(a):
    > Jeszcze przed walnym do góry

hehe no prezes prawde ci powie brawo TERM:))))juz to slysze od roku jakie to umowy,juz po tamtym wza mialo isc a tu kurs coraz nizej z podbitkami co tam jeszcze wymyslisz:)))a warrren co powiedzial bo zaginal ten inwestor co pisal maile do warrena buffeta;)))
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~MARK [94.254.177.*]
    Termo:
    pokaz- ruszamy
    umowy- ruszamy
    inwestor-ruszamy
    po walnym-ruszamy
    Rok czasu trzymam akcję, moja wiar w tą spółkę jest na tym samym poziomie co wiara że Polska reprezentacja wyjdzie z grupy.
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~Paweł [188.146.205.*]
    Dokładnie chcemy faktów w końcu a nie zapewnień bo jest jak jest wiem że prowadzenie biznesu wymaga czasu ale w końcu trzeba dać nam zapewnienie że wszystko jest okej pokaz odbył się są 3 umowy a kurs leci więc czekamy na fakty a nie zapewnienia...
    Dnia 2018-06-20 o godz. 13:12 ~MARK napisał(a):
    > Termo:
    > > pokaz- ruszamy
    > > umowy- ruszamy
    > > inwestor-ruszamy
    > > po walnym-ruszamy
    > > Rok czasu trzymam akcję, moja wiar w tą spółkę jest na tym samym poziomie co wiara że Polska reprezentacja wyjdzie z grupy.

dokladnie Mark juz jeden prezes mamil z getbacku bajkami chyba sam sie przekonales na wlasnej skorze z tego co pisales;))))
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~MARK [94.254.177.*]
    Bolek, dwie największe porażki w tym roku to: Ursusa i GetBak.
    Na szczęście w portfelu inwestycyjnym są spółki które pokryły te straty. Jeżeli chodzi o T2P, nadzieja umiera ostatnia. To co pisałeś Ty, src, hej: firma zacznie sprzedawać i przenosić zyski, będzie można inwestować, nawet kupując akcję po 2zł , byłoby lepszym rozwiązaniem.
    A Ronaldo 4 bramka.
    Jeszcze nie chwalmy dnia bo src naganiał na plg a też leci i żadnych inf nie wypuszcza
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~src [46.134.190.*]
    Na plg przyjdzie tez czas. I nie naganiam tylko wskazuje pozytywy. Podpieram się liczbami z raportów. Średnia 0.37 wiec na ten moment pod kreską ale jestem spokojny. A tu? Straty, brak konkretów, fixy, problemy z raportami, obietnice bez pokrycia i szemrane zagrywki typu ustna umowa. Będzie prawdziwa umowa, przychody i perspektywa to kupię t2p i po 2 zł bo jeśli okaże się że biznes wypali i spółka poradzi sobie w swojej branży to long term mnie interesuje a nie jakieś dt czy 20-30%
    Przecież są już 3 umowy podpisane może Ci to umknęło kolego to tak tylko przypominam
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    Dnia 2018-06-20 o godz. 16:46 ~Paweł napisał(a):
    > Przecież są już 3 umowy podpisane może Ci to umknęło kolego to tak tylko przypominam

a ja obiecałem mojej młodej sąsiadce że ją odwiedzę:)
    Czyli co sugeruje cię że prezes jest jak w getbecku wrzuca do espi co tylko chce
    Dnia 2018-06-20 o godz. 14:15 ~MARK napisał(a):
    > Bolek, dwie największe porażki w tym roku to: Ursusa i GetBak.
    > > Na szczęście w portfelu inwestycyjnym są spółki które pokryły te straty. Jeżeli chodzi o T2P, nadzieja umiera ostatnia. To co pisałeś Ty, src, hej: firma zacznie sprzedawać i przenosić zyski, będzie można inwestować, nawet kupując akcję po 2zł , byłoby lepszym rozwiązaniem.
    > > A Ronaldo 4 bramka.

dokladnie Mark,o to choc dobrze ze inne spolki daly zarobic straty z ursusa,getbacku i termo2.ps ach ten rnaldo jak na zawolanie bramki strzela a lewandowski 0:))))
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~Termo [91.141.0.*]
    Przyjdzie czas i na Termo tu się zarobi i to grubo .Dobrze wiem że teraz brzmi to dziwnie ale tak będzie.
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Boje się ze Jagby miał być inwestor to byśmy już mieli jakieś info albo przeciek
    Ja cierpliwie czekam ale cierpliwość też ma granice ale jestem dobrej myśli pozdrawiam...
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~Paweł [188.146.129.*]
    Nie stety spółka została na dwóch fixach dalej może lepiej ktoś z góry nie będzie mógł wyrzucić dożych pakietów
    Ku mojemu zaskoczeniu zakwalifikował spółkę infoscan która ostatnio idzie ładnie do góry
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~bolek [37.47.201.*]
    Dnia 2018-06-27 o godz. 19:23 ~Paweł napisał(a):
    > Ku mojemu zaskoczeniu zakwalifikował spółkę infoscan która ostatnio idzie ładnie do góry

masz moze linka do spolek ktore sie do jakiego segmentu kwalfikuja po term jak pisalem nie bedzie szybkiego powrotu do ciaglych
    Wejdź w komunikaty Newconnect znajdziesz tam najnowszy komunikat
  • Re: Po walnym ruszamy Autor: ~bolek [37.47.201.*]
    Dnia 2018-06-27 o godz. 19:31 ~Paweł napisał(a):
    > Wejdź w komunikaty Newconnect znajdziesz tam najnowszy komunikat

tak dzieki znalazlem 93 pozycja term zostaje na 2-fixach no infoscan zaskoczenie
[x]
COREY -2,75% 0,21 2026-05-06 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.