• Podziękowania Autor: ~mleczarz [94.246.150.*]
    nie wiem w sumie komu mam dziękować....czy dzikiemu, cierpliwemu czy też ryśkowi..a być może tylko jednej osobie z wieloma nickami...ja dokupiłem sobie dzisiaj pare kilo w dobrej jak dla mnie cenie.....czy bedzie 2 zł czy 20 zł....jesli główny nic nie wywinie....to jest spokojny o kurs...jeszcze raz dziękuje
  • Re: Podziękowania Autor: ~hmmm [79.187.146.*]
    Dnia 2018-06-20 o godz. 12:38 ~mleczarz napisał(a):
    > nie wiem w sumie komu mam dziękować....czy dzikiemu, cierpliwemu czy też ryśkowi..a być może tylko jednej osobie z wieloma nickami...ja dokupiłem sobie dzisiaj pare kilo w dobrej jak dla mnie cenie.....czy bedzie 2 zł czy 20 zł....jesli główny nic nie wywinie....to jest spokojny o kurs...jeszcze raz dziękuje

Pochwal sie srednim kursem zakupu jaki masz na AGT.
  • Re: Podziękowania Autor: ~mleczarz [94.246.150.*]
    chwalić się nie lubię...jedynie mogę powiedzieć, że brane pare lat temu razem z KSG i MilkiLAndem
  • Re: Podziękowania Autor: ~Mix [176.221.120.*]
    Wystawilem 5 k na kupnie po 2.99, odda ktos?
  • Re: Podziękowania Autor: ~ip [91.230.86.*]
    spółka nie dla każdego. W mojej subiektywnej ocenie będzie tu duży plus, spółka da zarobić ale tylko cierpliwym.
    Dnia 2018-06-20 o godz. 13:35 ~ip napisał(a):
    > spółka nie dla każdego. W mojej subiektywnej ocenie będzie tu duży plus, spółka da zarobić ale tylko cierpliwym.

Cierpliwym mozna byc trzymajac akcje i ogladajac jak spada, albo stojac z boku i czekajac za wejsciem w dobrej cenie. Jak na GPW wroci hossa to pewnie i AGT odzyje.
  • Re: Podziękowania Autor: ~Dziki [94.240.43.*]
    powiedź to tym, którzy brali ponad rok temu po ponad 7 pln, ..........żeby byli cierpliwi........
    Dnia 2018-06-20 o godz. 21:11 ~Dziki napisał(a):
    > powiedź to tym, którzy brali ponad rok temu po ponad 7 pln, ..........żeby byli cierpliwi........

Skoro tak dlugo trzymaja to chyba sa. Bo ja bym to puscil juz dawno temu.
  • Re: Podziękowania Autor: ~mleczarz [94.246.150.*]
    już kiedyś wklejałem..
    https://kp.ua/economics/597650-ot-bakhmatuika-do-poroshenko-kto-kontrolyruet-zemlui-ukrayny
[x]
AGROTON -1,10% 5,38 2026-02-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.