To niemożliwe......po tylu donosach alka.....myślałem że teraz będą sprawdzać spółke z rok lub dłużej,później każdego z nas z osobna itd.,chyba pomylił adresy.
Ale utkwilem wam w pamieci. Nic tu nie napisałem a jeszcze mnie spekulanciki wspominają.
Laki żyjesz czy już ktoś zapukal do drzwi i wezwał na zeznania? Za te kłamstwa
To samo was czeka. Napiszcie tylko jakaś głupotę. Żadne pytajniki was nie uratuja
Dnia 2018-06-21 o godz. 08:27 ~Alek napisał(a): > Ale utkwilem wam w pamieci. Nic tu nie napisałem a jeszcze mnie spekulanciki wspominają. > > Laki żyjesz czy już ktoś zapukal do drzwi i wezwał na zeznania? Za te kłamstwa > > To samo was czeka. Napiszcie tylko jakaś głupotę. Żadne pytajniki was nie uratuja
chwaliles sie chlopie ze maila wyslales wklei zobaczymy jaki jestes wiarygodny,i nie strasz bo kazdy ma prawo do opini na temat spolki i jej zachowania na rynku
Nie będę Ci tu nic wklejal. A co to takiego wielkiego maila napisać. Formularz im nie działa ale jest podany mail na stronie Knf.
Tak tylko opinia od pisania bzdur bardzo się różni.
I weź już przestań z tym mailem. Bo mam wrażenie jakby to pisał jakus niedorozwoj który nie rozumie po polsku
Dnia 2018-06-21 o godz. 09:51 ~Alek napisał(a): > Nie będę Ci tu nic wklejal. A co to takiego wielkiego maila napisać. Formularz im nie działa ale jest podany mail na stronie Knf. > > Tak tylko opinia od pisania bzdur bardzo się różni. > > I weź już przestań z tym mailem. Bo mam wrażenie jakby to pisał jakus niedorozwoj który nie rozumie po polsku
normalnie wklei ten mail ze wyslalem,bardzo jestem ciekaw co takiego napisales na lakiego bo tak to jestes niewiarygodny bo kazdy moze napisac owszem jak juz sie tak chwalisz na forum bankiera to badz wiarygodny,a nie tylko jestes madry na forum bankiera w buzi
Dnia 2018-06-21 o godz. 10:59 ~Alek napisał(a): > Uwiarygodnienie w twoich oczach mnie nie interesuje. Kupujesz
czyli jestes niewiarygodny jak napisalem tylko mocny w buzi,nie kupuje bo nie widze pod co to ma rosnac zasieg opor 85 zaliczylo i ida w dol taka prawda jest a prawdy nie oszukasz