• wznowienie obrotu Autor: ~dani [91.216.213.*]
    https://newconnect.pl/komunikaty?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=15752&title=Komunikat
  • Re: wznowienie obrotu Autor: daro822 [185.46.169.*]
    Dzieki Dani za info :)
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~void [109.207.108.*]
    czyli spadki
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~mart [5.172.237.*]
    spokojnie na 1-1.1 wróci prawie na pewno
    pytanie co potem
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~wojtek [31.1.22.*]
    dla mnie może spadać ,,,wziąłem dzisiaj dywidendę z unimotu to sie ustawiam gdzieś troszkę niżej i czekam
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~ralf [78.133.162.*]
    To niemożliwe......po tylu donosach alka.....myślałem że teraz będą sprawdzać spółke z rok lub dłużej,później każdego z nas z osobna itd.,chyba pomylił adresy.
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Wierzysz w jakikolwiek donos Alka? :D On już odnosi 1,5 roku i donieść nie może :DDDDDD
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~bolek [37.47.233.*]
    Dnia 2018-06-20 o godz. 07:20 ~abc napisał(a):
    > Wierzysz w jakikolwiek donos Alka? :D On już odnosi 1,5 roku i donieść nie może :DDDDDD

hehe niezrownowazone psychicznie czlowiek forumowy
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Ale utkwilem wam w pamieci. Nic tu nie napisałem a jeszcze mnie spekulanciki wspominają.
    Laki żyjesz czy już ktoś zapukal do drzwi i wezwał na zeznania? Za te kłamstwa
    To samo was czeka. Napiszcie tylko jakaś głupotę. Żadne pytajniki was nie uratuja
    Dnia 2018-06-21 o godz. 08:27 ~Alek napisał(a):
    > Ale utkwilem wam w pamieci. Nic tu nie napisałem a jeszcze mnie spekulanciki wspominają.
    > > Laki żyjesz czy już ktoś zapukal do drzwi i wezwał na zeznania? Za te kłamstwa
    > > To samo was czeka. Napiszcie tylko jakaś głupotę. Żadne pytajniki was nie uratuja

chwaliles sie chlopie ze maila wyslales wklei zobaczymy jaki jestes wiarygodny,i nie strasz bo kazdy ma prawo do opini na temat spolki i jej zachowania na rynku
    Nie będę Ci tu nic wklejal. A co to takiego wielkiego maila napisać. Formularz im nie działa ale jest podany mail na stronie Knf.
    Tak tylko opinia od pisania bzdur bardzo się różni.
    I weź już przestań z tym mailem. Bo mam wrażenie jakby to pisał jakus niedorozwoj który nie rozumie po polsku
    Dnia 2018-06-21 o godz. 09:51 ~Alek napisał(a):
    > Nie będę Ci tu nic wklejal. A co to takiego wielkiego maila napisać. Formularz im nie działa ale jest podany mail na stronie Knf.
    > > Tak tylko opinia od pisania bzdur bardzo się różni.
    > > I weź już przestań z tym mailem. Bo mam wrażenie jakby to pisał jakus niedorozwoj który nie rozumie po polsku

normalnie wklei ten mail ze wyslalem,bardzo jestem ciekaw co takiego napisales na lakiego bo tak to jestes niewiarygodny bo kazdy moze napisac owszem jak juz sie tak chwalisz na forum bankiera to badz wiarygodny,a nie tylko jestes madry na forum bankiera w buzi
    Uwiarygodnienie w twoich oczach mnie nie interesuje. Kupujesz
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~Obserwator [89.64.61.*]
    Sypanko ciąg dalszy już 70gr
    Dnia 2018-06-21 o godz. 10:59 ~Alek napisał(a):
    > Uwiarygodnienie w twoich oczach mnie nie interesuje. Kupujesz

czyli jestes niewiarygodny jak napisalem tylko mocny w buzi,nie kupuje bo nie widze pod co to ma rosnac zasieg opor 85 zaliczylo i ida w dol taka prawda jest a prawdy nie oszukasz
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.