:) fajna cena za to coś w strukturze akcjonariatu jest nawet Rząd Norwegii 7000 000 akcji nie wiedziałem ,że podobne rodzynki można kupić jeszcze w takich cenach i to przypadek ale jak miły ;) poniżej 0,8 się nie pogniewam myślę ,że warto poczekać . ;)
No dobra miałem tu nie pisać ale popijam szampana i śmiję się do rozpuku z tych waszych prób wpłynięcia na kurs akcji na samym dnie jak wskazują wskaźniki takie próby był czas na zaniżanie teraz to już przesądzone . Spółka nie tylko powróci do wyceny sprzed osławionego spadku ale powiem więcej utworzy kanał wzrostowy i będzie rosła czy tu się niektórym podoba czy też nie , mizerna forma wpisów świadczy o tym że większość na peronach :) link link
Dnia 2018-06-19 o godz. 11:56 ~SawoYBIG napisał(a): > :) fajna cena za to coś w strukturze akcjonariatu jest nawet Rząd Norwegii 7000 000 akcji nie wiedziałem ,że podobne rodzynki można kupić jeszcze w takich cenach i to przypadek ale jak miły ;) poniżej 0,8 się nie pogniewam myślę ,że warto poczekać . ;)
Norwegia wyszła ze stratą o ile wiem i chyba sie pozbyła papiera wcześniej ok 3-2zł proszę o link do raportu funduszu norweskiego jak ktoś ma.