kurs będzie spadać na pewno do jesieni (najbliżej wybory) a później w zależności od wyników spadki mogą potrwać gdzieś do końca 2019 połowy 2020 bowiem pierwsza możliwa dywidenda będzie w 2020 a i nie wiadomo czy rząd znów nie ogra mniejszościowych przy jej wypłacie... z takimi prognozami realny i powolny spadek do ok. 7 zł ma przesłanki fundamentalne
Dnia 2018-06-19 o godz. 10:28 ~wyszpa3 napisał(a): > kurs będzie spadać na pewno do jesieni (najbliżej wybory) a później w zależności od wyników spadki mogą potrwać gdzieś do końca 2019 połowy 2020 bowiem pierwsza możliwa dywidenda będzie w 2020 a i nie wiadomo czy rząd znów nie ogra mniejszościowych przy jej wypłacie... z takimi prognozami realny i powolny spadek do ok. 7 zł ma przesłanki fundamentalne
te popierdółki dla Ciebie są fundamentalne chyba Ci nie staje
do końca m-ca
sypać, sypać a nie gadać bo jeszcze pod korek trochę mi brakuje buahahahahaha
Dnia 2018-06-19 o godz. 10:43 ~wyszpa3 napisał(a): > no ja może przy 7 zacznę kupować :) może :) > > o ile będą dywidendy bo inaczej spółka jak dla mnie jest bez wartości... > >
gościu bierz co jest w ofercie bo jeszcze dziś na zielono akcje są policzone i więcej ich nie będzie a kasy ludziom przybywa