• Rachunek Autor: ~Chopin [89.64.0.*]
    Przy założeniu że na rebranding przeznaczono 10 mln i że sprzedawali by tylko 50 mililitrów( dla uproszczenia ) to przychod okolo 25 mln czyli zysku z samego chopina jakies 15-20 mln. To więcej niż wartość księgowa spółki, do tego są inne produkty więc resztę można samemu sobie dopowiedzieć
  • Re: Rachunek Autor: ~Prelegent [80.50.139.*]
    Znowu prezes robi prezentację ... po ostatniej kurs spadł o 50% ... strach się bać....
  • Re: Rachunek Autor: ~Chopin [94.254.180.*]
    :) PowerPoint im nie wychodzi coś :) Czas na sprzedaż i konkretne liczby w raporcie .
  • Re: Rachunek Autor: ~wrrrr [87.206.202.*]
    a przecież Chopin miał być na konkurs na wrzesień???? z wielką promocją w Łazienkach Królewskich i w TV w Chinach i Japonii... podczas konkursu... i z planów wyszły chyba nici....? więc z planów na 60 tys. może też wyjść 6 tys. sprzedaży... ciekawe ile realizacja strategii promocji i dystrybucji ma kosztować... dystrybutorzy nie biorą kosztów na siebie... tylko to jest po stronie producenta i właściciela marki.

• Re: Rachunek Autor: ~Roks [94.254.180.*]
    Dokładnie ,porażka :( Czas sprzedawać papier
  • Re: Rachunek Autor: ~Chopin [89.64.0.*]
    A to że do dystrybucji trafi w iv kwartale chyba, nie skreśla promocji na konkursie chopinowskim? Czemu maiłoby jej jie być
  • Re: Rachunek Autor: ~Enigma [87.205.33.*]
    Mam mieszane uczucia, dlaczego Azjaci mają na wyścigi kupować perfumy Chopin? Dlatego, że noszą nazwę Chopin? Bo co więcej, największe zachodnie marki już od dawna są w Chinach i całej Azji. Coś jestem sceptyczny.
  • Re: Rachunek Autor: ~Chopin [89.64.0.*]
    Faktycznie, ale tak jak słusznie zakładają tam Chopin jest chyba tak znany jak w Polsce albo bardziej, nauczanie o jego twórczości jest w szkołach a granie na fortepianie uchodzi za wyjątkowo prestiżowe myślę że do tego piją no ale czas pokaze :)
  • Re: Rachunek Autor: ~XXX [94.254.243.*]
    No dobrze kombinują !!kurs odpali jak trzeba .
  • Re: Rachunek Autor: ~Tt [87.207.156.*]
    400,00 zl za flakon ,to sporo :-/ .Rozumiem,ze premium to premium .W sumie takie rzeczy sprzedają się coraz lepiej ...
[x]
MIRACULUM -1,26% 0,78 2025-10-03 14:31:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.